Špagarice uRope
Utrip mesta · moda

Špagarice uRope so lahkotno nomadsko obuvalo modernega značaja, v katerih je izjemno prijetno hoditi. Idealni so za potepanja po svetu, urbane sprehode in za raznovrstne športne aktivnosti. In katere bodo letošnje poletje prepričale nas?

Špagarice uRrope so izdelane iz močne in mehke polipropilenske vrvi – prav zato se jih ne da uničiti vrsto let, in to kljub vsakodnevni uporabi. Vzdrževanje je preprosto, saj se jih opere v pralnem stroju in preprosto posuši na soncu. Namenjeni so času, ko “odklopimo” glavo in misli prepustimo čudoviti domišljiji, ki nas popelje kamorkoli želimo.

Živahne barve vrvi špagaric uRope so popolnoma odporne in se ne izperejo, nekatere lahko celo zamenjujemo z vrvmi drugih barv. Na voljo so v različnih modelih, barvah in velikostih, tako za odrasle kot tudi za otroke. Cene špagaric uRope so odvisne od modela: od 40 do 42 evrov, za otroke 35 evrov, dodatna (barvna) vrv je na voljo za 5 evrov.

Špagarice uRopeOdpri galerijo
Kako postati fotogenični kot maneken/ka? Niste fotogenični? Tu je 6 trikov, da boste to postali! PicMonkey Collage1 To so najdražje superge ta hip! Sole Socks Sole Socks: Nogavice, ki bodo rešile poletje Picky Spletna stran za nakupovanje Picky: Izbirčna namesto nas ·