Spalnica je brezveze: 7 vročih idej, kako začinita vajin seks
V zraku · odnosi

Čemu vama bo postelja, če imata mizo? Če lahko prenese vajino težo, jo izkoristita za misijonarski položaj ali različico, v kateri so vaše noge na njegovih ramenih. Hormonom se bo odpeljalo!

Znanstveniki so ugotovili, da naj bi se ob ljubljenju izven spalnice proščali hormoni, ki povečujejo poželenje in strast. Ni pomembno, kje in kako, pomembno je le, da razbijeta monotonijo. Vnesita barvitost v vajino spolno življenje in se ne omejujta – celo stanovanje  vama je na voljo!

7 vročih idej, kako začinita vajin seks:

Strast na tleh

Postavite se v mačji položaj. Od zadaj naj partner vas prime okoli pasu, vi pa izkoristite dlani na tleh za to, da obdržite ravnotežje.

Prepletena na kavču

Partner naj se usede na kavč in se nanj nasloni s hrbtom. Usedite se mu v naročje, noge pa ovijte okoli njegovega vratu. Za oporo dlani položite na tla.

Na kuhinjski mizi

Hladna miza bo še bolj pognala kri po vajinih žilah. Usedite se na mizo, partner pa naj gre med vaše noge. Pustolovščino lahko še bolj popestrita tako, da se postavite v položaj mačke, partner pa naj vas od zadaj drži za boke. Lahko se tudi date tudi v klopčič, in sicer naj bodo vaša kolena na vaših prsih, vaše celotno telo pa na koncu mize, kjer lahko do vas partner od adaj tudi dostopa.

Skupaj v kadi

Partner naj se uleže in s hrbtom nasloni na en konec kadi. Vi se usedite nanj, svoje gležnje pa ovijte okoli njegovih nog. Nagnite se naprej, roke naslonite na steno. Igrajta se z vročo in mrzlo vodo, ki vaju bo še bolj ‘podžgala’.

Dobre vibracije

Ideja, da ležite na pralnem stroju medtem, ko ta pere, je verjetno nenavadna, a naj bi vplivala na boljše doživljanje vrhunca (pri obeh).

Izkoristita steno

S hrbtom se naslonite na steno in dvignite eno nogo – lahko jo tudi naslonite na kakšen kos pohištva. Primite se za njegova ramena. Da bi ljubljenje bilo še intenzivnejše, stiskajte mišice medeničnega dna, kot da izvajate Keglove vaje, saj bo to doprineslo k večjemu zadovoljstvu.

Na hodniku

Najbolj vznemirljivo mesto za spolne vragolije je hodnik. Občutek, da bo nekdo vstopil, roko na srce, vpliva na divjanje hormonov. Obrnite se proti vratom, stegnite se in se dlani položite na vrata. Partner naj bo za vami in naj vas drži za boke.


Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla 6 stvari, ki jih ne smete početi med poljubljanjem 6 stvari, ki jih med poljubljanjem ne smeta početi! Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega 7 kreativnih idej, kako praznovati vajino obletnico Ideje za praznovanje vajine obletnice, s katerimi ne bosta zgrešila · · ·