Jahta Kena Freivokha
Utrip mesta · mobilno

Ken Freivokh je znani oblikovalec luksuznih jaht, ki so vredne nastopa v Bondovih filmih. Najnovejši projekt, 140-metrska megalepotica, ponuja najvišjo raven luksuza in vse potrebno za brezskrbno uživanje na valovih.

Poleg luksuza, številnega osebja in mnogih kotičkov za ohranjanje zasebnosti ta megajahta Kena Freivokha ponuja kar dve pristajalni mesti za helikopter. Eno je celo premično in se ‘pospravi’ v hangar, kjer je helikopter popolnoma na varnem. Kar sedem palub ponuja dovolj prostora za užitek na svežem zraku in za predajanje sončnim žarkom. Na vrhu jahte imamo na voljo razgledni stekleni ‘mehurček’. V njem lahko uživamo ob pogledu na okoliški ocean in svetu skrite otoke. Poleg vsega so na voljo še štirje saloni in jedilnica, ki se vrti okoli svoje osi, da imate ob vsakem grižljaju drugačen pogled skozi okno. Po gurmanski kulinariki si lahko privoščite oddih v kinodvorani ali se podate na bazen, ki ima poleg masažnih kadi še slap. A to še ni vse, v jahti se skriva še garaža, v katero lahko zapeljete do 6 luksuznih limuzin in še vedno vam ostane dovolj prostora za kak gliser ali vodni skuter.

PREBERITE ŠE: PEACE BOAT ECOSHIP: EKOLOŠKO MESTO MIRU NA VODI

Galerija slik: Jahta Kena Freivokha

Jahta Kena FreivokhaOdpri galerijo
Rolls-Royce s šestimi kolesi? Three Axel: Rolls-Royce s šestimi kolesi 2018 KTM X-Bow GT4 KTM X-Bow GT4 (2018): še bolj zlovešč 1000-500-citymagazine-cover Uniti One: električni avtomobilček v obliki mehurčka Peugeotev trikolesni hibridni skuter Peugeot je razvil nagibajoči se trikolesni hibridni skuter · · ·