Neverjetne obleke
V zraku · buzz buzz

V modni hiperprodukciji sodobnega časa, katere rezultat so estetsko nedovršeni, enolični in popolnoma enaki kosi oblačil, si verjetno ne predstavljate oblek, ki se spremenijo v violino, vrt ali mesto. Ta francoska oblikovalka ustvarja čisto preveč resnične, z arhitekturo navdihnjene obleke, v katerih bi se zagotovo želeli sprehoditi tudi vi.

Francoska oblikovalka Sylvie Facon si lahko predstavlja katerokoli stvar in jo zajame na tkaninah svojih čudovitih oblek. Oblikovalka ustvarja estetsko privlačne, realistične in izvirne večerne obleke, za katere navdih črpa iz arhitekture in umetnostnih stvaritev. Njena ustvarjalnost nima meja, saj je pred kratkim ustvarila Hommage à Arras – večerno obleko, ki je nastala po navdihu starega francoskega mesta Arras.

V nasprotju z drugimi oblikovalci je njena ljubezen do podrobnosti neverjetna, kar je iz teh perfekcionističnih in prefinjenih kreacij tudi razvidno. Obleka Hommage à Arras je videti kot fantastika: tako so na oprsju ujete flamsko navdihnjene fasade, medtem ko so na bokih angeli Saudemonta in pozlačeni srednjeveški kipi.

Poleg Hommage à Arras je oblikovalka zasnovala tudi druge osupljive obleke, ki so čisto preveč resnične:

kelly-searle-583444-unsplash Raziskava pravi, da mladi še nikoli niso bili tako nesrečni Princ Harry in Meghan Markle. Ko se svetovni voditelji požvižgajo na protokol … viličar + špageti Neverjetne fotografije, ki združujejo nezdružljivo check-class-desk-7103 Samo ta stvar lahko tvoje jutro spremeni v izjemno produktivno · · ·