kendall + kylie
Utrip mesta · moda · ženska moda

Videti je, da je ni stvari, ki je sestri Jenner ne bi obvladali. Tokrat se predstavljata s svojo linijo spodnjega perila Kendall + Kylie, ki ga lahko že kupimo v Topshopu.

Kendall letos morda res ne bo hodila po modni pisti Victoria’s Secret, a to še ne pomeni, da ne bo imela oziroma nima novega spodnjega perila, ki ga z veseljem kaže javnosti. Sestri Jenner namreč predstavljata svojo linijo spodnjega perila Kendall + Kylie, ki je to jesen na voljo v Topshopu. Kolekcija je ustvarjena s pomočjo kreativne direktorice pri Fleur du Mal, ponudniku luksuznega spodnjega perila.
Kolekcija spodnjega perila Kendall + Kylie je sestavljena iz 27 stilov v različnih barvah, ti pa segajo od športnega do seksi. Cena za perilo? Od 20 do 117 evrov.

Galerija – Spodnje perilo Kendall + Kylie

Spodnje perilo Kendall + Kylie: zapeljujete kot sestri JennerOdpri galerijo

ededa61cc518b7efa0489e47cf1bea7b--pink-heels-lace-up-shoes-outfit 11 čevljev, ki jih mora imeti vsaka ženska balenciaga-croc-1-818x850 Balenciaga: so tu najbolj kul kroksi na svetu? moda1 Kako biti pri 35. videti še bolje kot pri 25.? škornji Najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017 · · · · ·