Za vse ljubosumne ženske: zaradi tega te ne sme skrbeti, če tvoj partner rad pogleduje naokoli
V zraku · odnosi

Se tvoj fant rad spogleduje? To še ni znak za alarm!

Vsakič, ko partner pogleda drugo, se ti verjetno počutiš ogroženo. Vednar ne bi smela, ker so njegove misli povsem drugače.

Čeprav tvoj dragi morda misli, da je druga ženska lepša od tebe, mu to ni pomembno, ker je izbral tebe, ne lepotico, ki je ravnokar šla mimo njega. Posvečen je tebi, a ni izgubil občutka za lepe stvari, kar je povsem normalno, ker ga verjetno tudi ti nisi.

Moški tudi priznavajo, da zapeljivo dekle hitro pozabijo in jim ne ostane v glavi še mesec dni, kot si v resnici predstavljajo ženske.

To 3 znaki , da tvoj partner rad pogleduje in zakaj te ne sme skrbeti:

Zalotiš ga, kako si ogleduje privlačne ljudi.

Če zalotiš svojega partnerja, da si ogleduje druge privlačne ljudi – pa naj bo to v parku, v knjižnici ali pa na zabavi, je to morda znak, da rad pogleduje naokoli. Vendar roko na srce, kdo ne počne tega? V tem dejanju ni veliko slabega, še manj pa škodljivega. Dokler seveda ostane pri nedolžnem (in ne preveč intenzivnem ali dolgem) ogledovanju.

Na družbenih omrežjih sledi mnogim.

Pogledovanje naokoli ni mišljeno zgolj v dobesednem smislu. Če tvoj dragi na Instagramu ali Facebooku sledi velikemu številu lepih deklet, ima morda v sebi kapljico krvi spogledljivca. Dokler gre za nepoznane osebe, s katerimi ne načenja intimnih pogovorov, pa ti ni treba skrbeti.

Velikokrat želi sam na zabavo.

Če želi tvoj partner velikokrat sam na zabavo in ne poznaš njegovih oziroma njenih motivov, se pozanimaj, zakaj je temu tako. Potrebuje več časa zase ali pogreša spogledovanje? Najboljši pristop je iskren in odprt pogovor.

michael-easterling-772087-unsplash Kako brezpogojno ljubiti v kateremkoli odnosu? Preden najdejo tisto "pravo": 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo Preden najdejo tisto “pravo”: 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši Hišni ljubljenček nakazuje, da ste sposobni sprejeti dolgoročne obveznosti. 7 trikov, na katere nasedeš: zaradi tega so moški ženskam privlačnejši, kot v resnici so · ·