Spotify Slovenija - pa smo ga dočakali!
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · Kulturni izbor · glasba

Spotify, najbolj priljubljena naročniška storitev za pretakanje avdio vsebin na svetu, je od zdaj na voljo tudi v Sloveniji!

Skupnost Spotify, ki po vsem svetu združuje več kot 286 milijonov poslušalcev, med katerimi je 130 milijonov naročnikov na storitev Premium, bo v Sloveniji omogočila najboljšo izkušnjo poslušanja domače in mednarodne glasbe – več kot 50 milijonov skladb in milijon podkastov.

Storitev Spotify je na voljo brezplačno ali z možnostjo nadgradnje v Spotify Premium, naročniško storitev, ki omogoča uživanje v glasbi brez prekinitev (5,99 evrov na mesec). Naročniški paket Premium Family je na voljo za 9,99 evrov za do šest družinskih članov, ki prebivajo pod isto streho. Novi paket Spotify Premium DUO (7,99 evrov) je naročnina, namenjena parom, in vključuje Duo Mix, seznam predvajanja, ki se samodejno obnavlja in vključuje glasbo, v kateri boste vi in vam najdražja oseba uživali skupaj – tako doma skorajda ne bo prihajalo do nesoglasij o tem, kdo bo DJ. Cena naročniškega paketa Premium for Students bo 2,99 evrov na mesec.

Spotify bo prenovil glasbeno izkušnjo za Slovenijo s svežim naborom ekskluzivnih funkcij, kot so: lokalizirana glasbena priporočila in funkcija odkrivanja, podkasti, Spotify for Artists, Spotify for Podcasters in pa aktiviranje glasbe na Instagramu. Slovenski uporabniki Instagrama bomo lahko zdaj aktivirali težko pričakovano funkcijo glasbenih zgodb na Instagramu. Funkcija bo tako omogočala deljenje izvajalcev, albumov in seznamov predvajanja v Instagram “storijih”.

shutterstock_646099108 To so najnevarnejše aplikacije za pametni telefon: če imate eno od teh aplikacij s tega seznama, jo izbrišite Need-for-Speed-Most-WantedHD._oo Najboljše igrice za pametne telefone: 4 igrice, s katerimi si boš odlično krajšal čas Foto 3_Samsung Kids Samsung Kids: digitalna zabava s krokodilčkom CroCroo in prijatelji amy-humphries-R_a3-W5ODvA-unsplash Najboljše spletne platforme za druženje s prijatelji in družino v času samoizolacije · · ·