Spoznajte Maxdonna, psa, ki rekreira Madonnine scenske konstume in naslovnice albumov.
V zraku · buzz buzz

‘Kraljica popa’ v nekoliko drugačni preobleki je plod domišljije francoskega modnega fotografa, čigar pes uživa pod žarometih.

Vincent Flouret, francoski modni fotograf iz Pariza, se je pred kratkim lotil nekoliko drugačnega projekta – začel je fotografirati hišnega ljubljenčka po tem, ko je tri leta opravljal prostovoljno delo v pasjem zavetišču. Namesto modelov visoke mode fotografira svojega psa Maxa, oblečenega v Madonnine scenske kostume.

V projektu z naslovom ‘Maxdonna’ poustvarja Madonnine ikonične nastope in naslovnice albumov tako, da v posebej sešite kostume obleče svojega psa.

Poleg ikonične podobe ‘kraljice popa’ ima projekt tudi dobrodelno naravo, saj so vsa zbrana sredstva od prodaje fotografij namenjena Madonnini dobrodelni organizaciji Madonna’s charity Raising Malawi, v okviru katere poskušajo izboljšati življenja ogroženih otrok v Malavi. Ikonične fotografije Maxa si oglejte v galeriji slik.

Galerija slik – ‘Maxdonnna’

Like A Virgin (naslovnica albuma)Odpri galerijo
15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo. 15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje. Ta punčka je stara samo 6 mesecev in to so njeni lasje Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas. Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas · · · · · · · ·