Nadzorni sistem Olmose
V zraku · tehnologija · gadgeti

V predalu vsakega izmed nas se gotovo skriva upokojen. a še popolnoma uporaben pametni telefon. Zakaj ga ne bi koristno uporabili in spremenili v kamero za videonadzor? Vse, kar potrebujete, je Olmose, nosilec in polnilno postajo, ki telefon zaposli kot varnostnika.

Zakaj bi vaš star, a še delujoč pametni telefon vegetiral v predalu, ko pa ga lahko spet koristno uporabite? In zakaj bi hišo opremljali z dragim varnostnim sistemom, ko pa imate večino opreme že doma? Omisliti si morate le še nosilec Olmose in prenesti aplikacijo Olmose Guardian, ki pametni telefon spremenita v kamero za videonadzor.

PREBERITE ŠE: YoCam: najmanjša vodoodporna kamera in fotoaparat na svetu

Nosilec in polnilna postaja Olmose omogoča, da imate stvari pod nadzorom ne glede na to, kje ste. Zazna namreč kakršnokoli sumljivo gibanje, tudi ponoči, saj premore infrardeči senzor gibanja. Uporaba na daljavo je povsem preprosta, poteka pa prek vašega aktualnega pametnega telefona. Lahko uporabljate zgolj videonadzor, vklopite alarm ipd. Gre za varnostni sistem za najnižjo možno ceno. Za 60 evrov si ga lahko privoščite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Nadzorni sistem OlmoseOdpri galerijo
yocam001 YoCam: najmanjša vodoodporna kamera in fotoaparat na svetu Kabel PowerMe PowerMe kabel vsako napravo spremeni v vir napajanja Glasbeni predvajalnik Prizm Prizm: glasbeni predvajalnik, ki vrti glasbo, ki jo rad poslušaš Pametni uri Huawei posuti s kristali Swarovski. CES 2016: Huawei pametna ura posuta s kristali Swarowski · ·