Pametni trampolin Springfree
Utrip mesta · dom

Zdaj, ko smo dobili prvi pametni trampolin na svetu – znamke Springfree –, vemo, da je internet stvari resnično naša prihodnost! Čeprav se na prvi pogled zdi združevanje trampolina in tehnologije za lase privlečeno in brez dodane vrednosti, pa je daleč od tega. Dajte pametnemu trampolinu priložnost! Zakaj? Ste vedeli, da ima vadba na trampolinu veliko pozitivnih učinkov? Da vpliva na izboljšanje in razvoj motoričnih sposobnosti, kot so ravnotežje, koordinacija in orientacija v prostoru? Pametni trampolin je zabava za otroke in odrasle s štirimi vgrajenimi senzorji v ponjavi, ki uporabniško izkušnjo ponesejo v nove višave.

Avstralski izdelovalec trampolinov Springfree je izdelal prvi pametni trampolin na svetu. Prožna ponjava ima vgrajene štiri senzorje, ki s pametnim telefonom (Android/iOS) ali tablico komunicira s pomočjo tehnologije Bluetooth in programa Tgoma (kratica za ‘take gaming outside and make it active’, kar bi lahko prevedli kot ‘pojdi igrati igrice na zrak in bodi pri tem aktiven’), ki ponuja devet različnih skakalnih iger, takšnih za otroke in tudi fitnes programe za odrasle.

PREBERITE ŠE: Zunanje pohištvo za popoln počitek, ki vam ga bodo zavidali

Tako kot mobilna igra Pokemon GO, ki prisili posameznika, da se odpravi v svet, tudi pametni trampolin Springfree ve, da ljudem ne bo mogel iz rok izpuliti telefonov in tablic, zato jih uporabi kot vabo, da posameznika pripravi do gibanja in aktivnosti, ki smo jih zaradi mobilnih naprav začeli opuščati.

Trampolin v svetu odraslih velja kot zabava za otroke. Pametni trampolin Springfree kani to spremeniti, saj je skakanje po prožni ponjavi lahko več kot le brezciljno poskakovanje in lahko postane koristna (in zelo resna) oblika rekreacij. Otroci bodo lahko medtem med poskakovanjem uživali ob lovljenju in mendranju pošasti, ki se jim bodo prikazovale na zaslonu tablice (ali telefona), ki se jo pričvrsti na posebno mesto na mreži trampolina, in tako nezavedno prek igro vadili motoriko, koordinacijo ter vzdrževali ali pridobivali kondicijo. Ste vedeli, da se pri skakanju na trampolinu izloča hormon sreče? Trampolin je bil že od nekdaj uporaben rekvizit, če smo ga znali uporabljati, zdaj pa je postal še bolj! Pametni trampolin je vaš za (preračunanih) 450 evrov. Iščete način, kako postati fit do poletja? Drugo leto lahko poskusite s trampolinom!

Pametni trampolin Spirngfree:

Pametni trampolin SpringfreeOdpri galerijo
Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj! Fireside Audiobox – zvočnik, ki bruha ogenj v ritmu glasbe! Novi katalog Ikea 2017 Novi katalog Ikea 2017 Kako pogosto prati perilo? Kako pogosto moramo prati perilo? Vrtni počivalniki Zunanje pohištvo za popoln počitek, ki vam ga bodo zavidali · · ·