Zložljivi zaslon SPUD
V zraku · tehnologija

Če veliko delate na poti, potem ste obsojeni na majhen zaslon svojega prenosnika, pametnega telefona ali tablice. Nič več! Spoznajte SPUD (Arovia Spontaneous Pop-Up Display), 24-palčni zložljivi zaslon, ki ga razpremo kot dežnik in ga lahko uporabljate kot pomožni ali glavni zaslon.

SPUD je zložljivi 24-palčni zaslon (61-centimetrska diagonala), ki ga lahko naokoli prenašate v torbi ali nahrbtniku. Kako prosim? Da, prav ste prebrali. Pametni telefoni, tablice in prenosniki so sicer priročni, a imajo majhne zaslone, kar je v mnogih, predvsem poslovnih situacijah lahko velik minus. Situacijo ste lahko do zdaj reševali s prenosnimi projektorji, a v nasprotju s temi za SPUD ne potrebujete projekcijske površine.

Gre namreč za kombinacijo projektorja, zložljivega difuzorja in prosojne površine iz fleksibilnih polimerov, na katero se projicira slika. V zloženem stanju SPUD ne zavzema več prostora kot malce debelejša knjiga, prav tako je povsem lahek (tehta manj kot kilogram). Razstavljen v širino meri 53 cm, v višino 28 cm in v globino pa 36 cm.

PREBERITE ŠE: Pametna tabla Google Jamboard – orjaški zaslon, po katerem lahko čečkate

Projektor ima USB- in HDMI-priključek, prav tako podpira brezžično povezavo in vmesnika Chromecast in Rooku. Baterija zagotavlja tri ure avtonomije, slika pa ločljivost 1280 x 720 slikovnih točk. Na Kickstarterju lahko SPUD prednaročite za 315 evrov, kar je nekoliko ceneje kot pico projektorje.

Galerija – zložljivi zaslon Arovia Spontaneous Pop-Up Display

Zložljivi zaslon SPUDOdpri galerijo

Instagram zdaj tudi kot spletna trgovina. Instagram zdaj tudi kot spletna trgovina! Surface Book Novi Microsoft Surface Book (2016) je s 16 urami avtonomije prvi pravi prenosnik Solarna streha: Elon Musk, direktor podjetja Tesla, napoveduje novo, zeleno prihodnost Solarna streha: Elon Musk, vizionar podjetja Tesla, znova z revolucionarnim izdelkom Facebook Masks Facebook Masks – odgovor na Snapchat selfi filtre · ·