Srečnica je tista, ki ga ima: očitni znaki, da je ob tebi moški tvojega življenja
V zraku · odnosi

Iskanje pravega moškega se včasih zdi kot nemogoča misija, a obstajajo nekateri očitni znaki, ki ti lahko povedo, da imaš moški svojega življenja – si ga že našla?

Očitni znaki, da je ob tebi moški tvojega življenja …

1. Pravi moški nikoli ne bo dopustil, da pozabimo, kako nas ljubi.

Človek se mora v življenju počutiti ljubljenega, želenega in cenjenega. To je pomemben košček sestavljanke in pravi partner nas bo zmeraj spomnil, koliko mu pomenimo.

2. Pravi moški nas zmeraj podpira.

Ne glede na naše želje, bodisi si želimo nazaj v šolo ali pa bi radi začeli pevsko kariero, pravi moški nas bo zmeraj podpiral. Ne bo nas poskušal odvrniti ali pa nam po naključju povedal, da tega ne zmoremo. Z nami bo skozi zmage in poraze.

3. Pravi moški nas zna navdihniti.

Da lahko nekoga navdihnemo, nam vzame kar nekaj truda, ozreti se moramo namreč na to, kako živimo mi in kako živijo drugi. In nekje na pol poti lahko partnerja s svojimi ambicijami ter strastmi samo še spodbudimo.

4. Pravi moški si bo prizadeval pridobiti naše zaupanje.

Pravi moški si bo želel, da nam je v odnosu z njim prijetno ter da se ob njem počutimo samozavestno. In temelj tega je zaupanje. Brez zaupanja namreč ni ne ljubezni in ne spoštovanja.

5. Pravi moški nam bo zmeraj dal občutek, da smo prečudovite.

Pravi moški bo razumel, da bomo za to, da se bomo počutile čudovito, potrebovale nekaj več kot samo besede. Način, kako nas gleda, kako se nas dotika in kako se do nas vede, bo prava pot do tega, da se bomo resnično počutile lepe. Opazil bo, kadar se bomo potrudile za svoj videz, in  bomo zanj privlačne tudi takrat, ko v videz ne bomo vlagale posebnega truda.

6. Pravi moški nam bo dal občutek varnosti.

Eden najlepših ali najboljših komplimentov, ki jih ženska lahko da svojemu partnerju, je to, da mu pove, da se z njim počuti varno. Ne glede na to, kako močno nas moški privlači ali kako je duhovit in koliko denarja ima, brez občutka varnosti nič od tega ni pomembno.

7. Pravi moški se posveča tudi malim stvarem.

Pravi moški si bo zapomnil, da smo že pred časom omenile, kako si želimo na razstavo v mestu in bo poskrbel, da bomo tja prišle. Prav tako bo za nas skočil v lekarno, ko bomo obtičale v delu. Ne glede na to, kako majhna se nam zdijo ta dejanja, bo on razumel, da so to za nas pomembne stvari in to nam bo pomenilo največ.

8. Pravi moški ve, kje so meje.

Normalno je, da med nami pride do nesoglasij in prepirov, a nobenega razloga ni, da stvari postanejo žaljive, in nikoli ni razloga, da pride do verbalne ali fizične zlorabe. Pravi moški bo ostal miren in se bo osredotočil na temo, zaradi katere je prišlo do nesoglasja.

9. Pravi moški se vedno poskuša le še izboljšati.

Pa naj bo to učenje novih stvari, raziskovanje novega področja ali spretnost, branje nove knjige ali ogled dokumentarca – pravi moški se lahko zmeraj ponaša z nenehnim teženjem k izboljšanju sebe, lastnega jaza. Čeprav bo te stvari delal zase, bo imelo to korist in pozitiven vpliv tudi na naše razmerje.

10. Pravi moški ve, da so dejanja pomembnejša od besed.

Pravi moški bo razumel, da si ljudje s praznimi obljubami ne zaslužijo spoštovanja. Ljudje, ki svoje obljube držijo, pa si ga in on bo eden izmed njih.

11. Pravi moški se nam bo brez skrbi odprl.

Za nekatere ljudi je to zelo težko, težko je, da izrazijo čustva, strahove in najgloblje želje. A če imamo ob sebi pravo osebo, nam ta pogosto pomaga, da se ji odpremo. Pravi moški ve, da je nekaj stvari zmeraj treba ohraniti zase, a pred nami svojih čustev ne bo skrival, saj ve, da bo to povzročilo napetosti in frustracije.

12. Pravi moški bo z nami vedno iskren.

Pri gradnji temeljev za srečen in zdrav odnos bo pravi moški vedel, da je iskrenost edina prava pot.

13. Pravi moški bo poskrbel, da nas zaradi naše iskrenosti nikoli ne bo sram.

Udobje v odnosu prihaja iz sposobnosti odprtosti in iskrenosti s svojim partnerjem – in sposobnost za to prihaja iz zavedanja, da nas nikoli ne bo sodil. Pravi moški nas bo spodbujal, da se odpremo in z njim delimo svoje občutke. Pred njim nas nikoli ne bi smelo biti strah ali sram.

14. Pravi moški nikoli ne bo žaljiv.

To je morda najpomembnejša točka. Pa naj gre za duševne, čustvene ali fizične žalitve – pravi moški nikoli ne bo niti pomislil, da bi bil do nas žaljiv ali da bi nam na kakršenkoli način škodoval. Če se nam kaj takšnega zgodi, imejmo pogum in samospoštovanje ter odidimo, preden je lahko prepozno.

15. Pravi moški bo ostal z nami.

Ko se moški s svojo ljubeznijo in časom posveti le eni ženski, se ne ozira na pravila ali okoliščine. Doživela boste dobre in slabe trenutke, izzive in nepričakovane situacije. A pravi moški bo ostal ob naši strani in bo v dobrem in slabem naš partner in prijatelj.

Ne pozabimo, če imamo ob sebi takšnega pravega moškega, ga nikar ne jemljimo za samoumevnega. Povejmo mu, koliko ga cenimo. Ni pomembno, kako prijazen je lahko nekdo – na svetu ni bolj praznega občutka, kot je občutek, da vemo, da nas nekdo jemlje za samoumevne.

shutterstock_718970362 7 vrst fotografij, ki jih ne smeš gledati po razhodu, če želiš čim prej ozdraviti srce Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo abo-ngalonkulu-xgK6o8h1L6M-unsplash 6 razlogov, zakaj je tvoja sestrična tudi tvoja najboljša prijateljica Prepovedan sadež je najslajši: ali je seks z bivšim partnerjem "normalen"? Prepovedan sadež je najslajši: ali je seks z bivšim partnerjem “normalen”? · · ·