Jacob's Well je osupljiv, 3,7 metra širok in 37 metrov globok izvir, sicer nadvse priljubljeno kopališče za najpogumnejše. Zakaj za najpogumnejše? Tukaj je življenje izgubilo že 8 ljudi.
Utrip mesta · destinacija

Če ljubite grozljivke, dobro prenašate adrenalinska doživetja in ne poznate strahu, ko gre za nenavadne kraje, polne strašljive preteklosti, potem so ti srhljivi kraji pravi za vas.

Tokrat vas vabimo, da si ogledate – in morda nekoč celo obiščete – kraje, ki vzbujajo srh že sami po sebi. In še toliko bolj, ko spoznamo njihovo preteklost.

PREBERITE ŠE: 22 strašljivih stvari, ki jih počnemo za zabavo

Galerija: Srhljivi kraji na Zemlji, ki jih obiščejo le najpogumnejši

Jacob's Well je osupljiv, 3,7 metra širok in 37 metrov globok izvir, sicer nadvse priljubljeno kopališče za najpogumnejše. Zakaj za najpogumnejše? Tukaj je življenje izgubilo že 8 ljudi. Odpri galerijo

 

 


Naj kopališče in naj terme 2016 Naj kopališče 2016 in naj terme 2016 v Sloveniji so … The Oberoi Udaivilas, Indija Neverjetni hoteli, ki te bodo popolnoma obnoreli Fotografiranje Eifflovega stolpa ponoči je brez dovoljenja nezakonito. Fotografiranje Eifflovega stolpa v nočnem času je kaznivo dejanje! Muzej Titanic Belfast World Travel Awards 2016: največja turistična atrakcija v Evropi je …