Srhljivi morski ulov
V zraku · buzz buzz

Če vas iz morja ni pregnal film Žrelo, vas bo zagotovo ulov ruskega ribiča Romana Fedortsova, ki je na Twitterju objavlja strašljive fotografije rib in drugih morskih bitij, ki jih je potegnil iz morskih globin.

Kaj morski psi, ta morska bitja vas bodo pregnala iz morja. Ruski ribič Roman Fedortsov na Twitterju deli fotografije najbolj nenavadnih rib, ki jih je kdaj potegnil iz morja. Nekatere spominjajo na like, ki so naravnost iz grozljivk. Tudi stvor na naslovnici ni iz filma Favnov labirint, ampak iz morskih globin.

PREBERITE ŠE: Slana nevesta vstala iz Mrtvega morja

Fedortsov dela na ladji, ki je zasidrana na jugozahodu Rusije v pristaniškem mestu Murmans. Kot je zaupal ruskim medije, je tudi sam presečen, koliko neznanih morskih bitij ulovi.

Nenavaden morski ulov – prizori kot iz grozljivk:

Srhljivi morski ulovOdpri galerijo

Burger King – Whopper Exchange Kaj z nezaželenimi božičnimi darili? Zamenjajte jih za hamburger v Burger Kingu! čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje harryja potterja Čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja Potterja funny-snowmen-play-in-the-snow-hd-white-winter-wallpaper-2880x1800 Genialni snežaki, ki jih letošnjo zimo moraš narediti shutterstock_506912413 Nemogoče se ji je upreti: 13 lastnosti ženske, ki ji moški ne morejo reči “ne” · ·