Električna deska Stark Mobility
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · mobilno

Električna deska Stark Mobility spreminja koncept do zdaj znanih električnih desk. Te smo do zdaj upravljali prek kontrol, ki smo jih držali v roki. Stark Mobility je nad tem potegnil križ in oblikovali so rolko, ki jo upravljamo s pomočjo lastnega nagibanja.

Stark Mobility je še eno izmed zagonskih podjetij in prihaja iz Berlina. Njihova želja je bila, da bi iz električne rolke odstranili učinke nerodnega pospeševanja in zaviranja, ki nastane zaradi daljinskega upravljalnika. S pomočjo giroskopa in senzorjev jim je to tudi uspelo. Dva elektromotorja bosta pospešila ali zavirala sama, ko bodo ustrezni senzorji zaznali premikanje in težo na rolki. Rolka lahko doseže hitrost do 32 km/h in lahko z njo prevozimo do 21-kilometrsko razdaljo. Za varno vožnjo ponoči je na voljo LED-luč, ki vas bo v prometu naredila vidne in predvsem varne. Rolka je tudi odporna na prah in vodo, s tem pa tudi jesensko vreme ne bo težava.

PREBRITE ŠE: DESKA TRACK1 ZA SKEJTANJE ČEZ DRN IN STRN

Galerija slik: Električna deska Stark Mobility

Električna deska Stark Mobility Odpri galerijo

cover-gaming Igričarska nebesa: izdelki za videoigranje, ki jih ne smeš spregledati F1_34UC89G_G_Sync_monitor LG predstavil prvi zaslon s tehnologijo G-Sync: igričarski ideal MekaMon02jpg MekaMon: Applov robotek za najhujše igričarje img Bose Sleepbuds: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati · · · ·