Prvi šolski dan ali ta Veseli dan za starše.
V zraku · buzz buzz

Medtem ko se večina otrok prav nič ne veseli konca počitnic in vrnitve v šolske klopi, za mnoge starše ta dan predstavlja pravo olajšanje, saj mnogi ne vedo več, kam z njimi po dolgih dveh mesecih. Zato večina staršev ne deli občutkov svojih otrok, ki se jim ne gre nazaj v šolo, pač pa se prvega dne šole celo zelo veselijo, saj bodo lahko spet malce lažje zadihali. Poglejte si smešne fotografije, ki na eni strani prikazujejo žalostne otroke in na drugi (nekoliko preveč navdušene) starše, ki od veselja skačejo do stropa.

Prvi šolski dan se nezadržno bliža. Mnogi otroci se začetka šole ne veselijo, zato razumljivo na prvi šolski dan ne skačejo ravno od veselja. Tega pa ne moremo reči za nekatere njihove starše, za katere ta dan pomeni pravo olajšanje, saj bodo imeli poslej vsaj malo predaha in se jim ne bo več treba ves čas ukvarjati z njimi oziroma jih nekako zaposliti. Dva meseca je dolga doba in marsikdo na koncu ne ve več, kam s svojimi otroki.

PREBERITE ŠE: Znani animirani liki, če bi imeli realistične obrazne proporce

Poglejte si zanimiv kontrast med počutjem staršev in njihovih otrok na prvi šolski dan, ki vas bo nasmejal do solz. Imate tudi vi doma osnovnošolca? Se počutite enako?

Prvi šolski dan ali ta Veseli dan za staršeOdpri galerijo
Neprijetni, toda smešni prizori v hotelih. Takih prizorov si na dopustu ne želite! Poglejte, na kaj vse so ljudje naleteli v hotelih! Psihedelični tatuji Psihedelični tatuji naravnost iz sanj Najpogostejši priimki v Evropi Kateri so najpogostejši priimki v Evropi in kakšen je njihov pomen? Animirani liki z realistično fizionomijo. Znani animirani liki, če bi imeli realistične obrazne proporce · · ·