LG Cord Zero
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Ne poskušajte tega sami doma! Poklicna plezalka Sierra Blair-Coyle je stavbo preplezala samo z vakuumskim sesalnikom! To je storila na željo LG-ja, ki se je odločil za nenavadno promocijo svoje nove linije vakuumskih sesalnikov Cord Zero.

Da bi pokazal moč svojih novih sesalnikov Cord Zero, se je LG odločil za atraktivno promocijo. Poklicno plezalko Sierro Blair-Coyle je oprtal s sesalnikom, ta pa se je s pomočjo dveh cevi in priseskov, ki so zamenjali klasične nastavke, kot Spiderman, ali bolje, kot Spiderwoman, pogumno povzpela po 33-nadstropni stavbi.

PREBERITE ŠE: Kdo objema koga? Optična iluzija, ki razdvaja internet!

Sprva ni verjela, da je to sploh mogoče, a kot lahko vidimo v posnetku, je bil LG Cord Zero več kot kos izzivu. Sierra Blair-Coyle je namreč uspešno preplezala 139,9 metra, za podvig pa je potrebovala 40 minut.

Stepan - medved, ki je hišni ljubljenček Ruski par, ki ima medveda za hišnega ljubljenčka Naključne fotografije The Coincidence Project – ne tako zelo naključne fotografije Klasične umetnine na sodoben način Klasične umetnine na Instagram način allef-vinicius-mGt43dTfdXw-unsplash Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda ·