PR2 (3) (1)
Utrip mesta · zdravje & lepota

V nedeljo, 10. februarja, vas ambasadorji projekta 1, 2, 3, GREMO! vabijo na brezplačni vseslovenski test telesne pripravljenosti, na katerem boste preverili, kako fit ste, in izmerili svojo biološko starost.

Osebni trener Jan Kovačič, motivator Marko Potrč in nutricistka Mojca Cepuš vas pričakujejo v treh slovenskih mestih: v Ljubljani, Mariboru in Kopru. Odklikajte na spletno stran 123gremo.si, preverite, katera lokacija vam je najbližja in na vseslovenskem testu telesne pripravljenosti naredite prvi korak k najboljši različici sebe.

Končni cilj je z nasmehom premagati 10 kilometrov na HOFER rekreativnem teku v okviru Istrskega maratona, na poti do cilja pa postati vse, kar si od nekdaj želite. Po poti osebnih zmag in izzivov vas bo vodil celovit program vadbe, prehrane in motivacije, ki so ga pripravili ambasadorji projekta.


12 videzov 12 seksi videzov za večerne izhode, ki so jih navdihnile tvoje najljubše zvezdnice freestocks-org-248125 10 sodobnih slabih navad, s katerimi bi morali prenehati seth-macey-420163 Koliko kardio vaj moraš narediti, če želiš resnično shujšati? brenda-godinez-373449 4 preprosti triki, zaradi katerih se boste to leto bolj zdravo prehranjevali · · ·