Sladoledna dieta
Utrip mesta · zdravje & lepota

V boju proti odvečnim kilogramom si ljudje izmišljujejo vedno nove diete, ki naj bi nas še lažje pripeljale do želenega cilja – vitke postave. Med temi tako najdemo tudi dokaj nenavadne, kot je na primer dieta s sladoledom.

Bojda se lahko odvečnih kilogramov znebimo tudi z našo najljubšo poletno sladico – sladoledom. Ja, prav ste prebrali, s sladoledno dieto se lahko poslovimo od odvečnih kilogramov in letošnjo bikini sezono odpremo samozavestno in predvsem brezskrbno. Dieta s sladoledom naj bi topila kilograme zato, ker z njo zaužijemo dovolj kalcija, ki je nujen pri ohranjanju vitke linije, saj preprečuje rast maščobnih celic v telesu.

Pri dieti moramo paziti, da ne izbiramo med preveč kaloričnimi sladoledi, ampak raje posegamo po lahkotni izbiri, ki ne sme vsebovati več kot 120 kalorij. Vsak dan zaužijemo eno kepico sladoleda (brez korneta in sladkih prelivov) in pazimo, da sladoled dopolnjuje drugače uravnoteženo dieto, ki dnevno ne presega 1250 kalorij. Strokovnjaki obljubljajo, da bomo ob tovrstni dieti in vsaj pol urni telovadbi na dan zagotovo izgubili odvečne kilograme, ki smo jih “nakopičili” med zimo, sladoledna dieta pa je odlična tudi za ohranjanje popolne telesne teže.

mTABLET - slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva. mTABLET – slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva Shiseido Sun Nagradna igra: Pripravimo se na poletje Najdražja šminka na svetu Razkošna L’Oréalova šminka je najdražja na svetu Kdaj piti kavo za njen boljši učinek? Ali znate pravilno piti kavo? ·