Steklena hiša Purepods
Utrip mesta · arhitektura

Pri Purepods so našli izjemno rešitev za vse, ki obožujejo razburljiva doživetja in radi opazujejo romantično zvezdnato nebo. Na Novi Zelandiji so namreč postavili stekleno hišo, katere transparentnost je kot nalašč za vse, ki bi radi dan ali dva preživeli pod zvezdnatim nebom, a še vedno v varnem zavetju steklenih zidov.

Popolnoma transparentna hiša Purepods, ki jo obdaja prelepa novozelandska narava, je popolna izbira za vse, ki radi preizkušajo nove stvari in bi za spremembo radi prenočili še kje drugje kot v hotelu. Zakaj bi se med potovanjem po prelepi Novi Zelandiji zapirali med zidove, če lahko za prenočevanje izberemo stekleno hišo, ki je popolna za opazovanje romantičnega zvezdnatega neba? Steklena hiša Purepods je locirana v osrčju narave in je popolna za vse, ki radi odkrivajo čudovite koščke sveta. Najem udobne hiše, ki obljublja najbolj romantično noč v našem življenju, pa vendarle ni poceni, saj bomo za eno noč odšteli kar 390 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: Slovenka Manca Ahlin oblikovala idrijsko čipko, ki krasi restavracijo v New Yorku

V galeriji si oglejte pravi luksuz v osrčju narave.

Steklena hiša PurepodsOdpri galerijo
Vila, ki spominja na vesoljsko ladjo Waterstudio: Sodobna hiša, ki spominja na vesoljsko ladjo OFIS Arhitekti: Villa Criss-Cross Envelope OFIS Arhitekti: Slovenski arhitekti preobrazili staro vilo v sodobno kocko 3042920-poster-p-1-egypt-is-building-a-650-foot-tall-pyramid-skyscraper V Kairu bo zrasla nova ”piramida” – nebotičnik Pogled iz terase v dnevni prostor Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso · ·