The Right Cup
Utrip mesta · dom

Steklenička The Right Cup navadno vodo spremeni v vodo z okusom, pri tem pa voda še vedno ostane samo voda! Kakšna čarovnija je to? Je imel Kristus prste vmes? Ni ne čarovnija ne božje delo. Steklenička namreč navadni vodi le navidezno doda okus po sadju s tem, ko oddaja poseben vonj. Tako pretenta možgane, da so prepričani, da uživamo sok. Ni ravno Kristus, ki je znal vodo spremeniti v vino, je pa blizu! Poznate koga, ki ne mara vode in raje posega po sladkih pijačah? Pretentajte ga s to stekleničko in zdravje mu bo hvaležno.

Stekleničko The Right Cup krasita preprost dizajn in poseben vložek, ki oddaja sadne arome. Te gredo med pitjem vode neposredno v vaš nos in možgane pretentajo do te mere, da so prepričani, da pijete vodo z okusom oziroma sadni sok, ko pa v resnici voda ostaja H20. Vse, kar morate za to storiti, je, da plastično stekleničko napolnite z vodo! Se vam zdi privlečeno za lase? Znanost vas bo demantirala!

Vonj namreč dopolnjuje občutek okusa, ki ga daje jezik, ki pa je zmožen le okušanja sladkega, grenkega, kislega in slanega, za vse ostalo pa v resnici poskrbi nos. In prav to dejstvo izkoristi steklenička The Right Cup, ki sicer ne more poustvariti sladkobe sladke pijače ali grenkobe tonika, a je več kot odlična, predvsem pa zdrava alternativa sladkim pijačam. V nasprotju s temi ne vsebuje kalorij. Ustvarjalci stekleničke pravijo, da z njeno uporabo učinek postane močnejši, in če deluje, pomaga proti debelosti in zdravstvenim težavam, ki jih prinašajo sladke pijače.

PREBERITE ŠE: Steklenička za vodo Aladdin Infuse: “must have” za aktiven življenjski slog

The Right Cup se bo kmalu podal na platformo za množično financiranje, kjer ga boste lahko prednaročili za (preračunanih) 32 evrov. Izbirali boste lahko med stekleničko z okusom limone/citronke, pomaranče, jabolka in mešanega jagodičevja. V priloženem posnetku si oglejte, kako je prototip očaral ”poskusne zajčke”:

Kuhinjski nož Misen Misen: je to najboljši kuhinjski nož na svetu? Preproga/stol Wobble-Up Wobble-Up: preproga, ki je lahko tudi stol Kreativne stenske nalepke za dom 40 ustvarjalnih stenskih nalepk za dom Dizajnerska svetilka Abre Lamp Abre Lamp: Ambientalna svetilka po navdihu tradicionalne obrti · ·