Razgovori za službo
V zraku · buzz buzz

Vsako veliko podjetje ima svoje značilnosti in stereotipe, povezane z njim. Hashtag je neločljivo povezan z družbenim omrežjem Twitter, Ikea s sestavljanjem pohištva, Starbucks je znan po tem, da piše imena na lončke svojih strank … Leonid Khan se je poigral s stereotipnimi predstavami o svetovno znanih podjetjih in jih vključil v svoje ilustracije na temo razgovorov za službo.

Vas zanima, kako bi potekali razgovori za službo pri podjetjih, kot so McDonald’s, Ikea, Apple, L’oreal in Samsung? Kazahstanski umetnik in ilustrator Leonid Khan je narisal 13 hudomušnih ilustracij, ki prikazujejo, kako bi pri svetovno znanih podjetjih potekali razgovori za službe, če bi ti temeljili na stereotipih o podjetjih.

PREBERITE ŠE: Zabavna imena za genitalije po svetu

O mnogih blagovnih znamkah, s katerimi se srečujemo na dnevni ravni, krožijo številne anekdote in šale na njihov račun in te ilustracije to povzamejo na popoln način. Ste kdaj delali za katero od teh podjetij? Zaupajte nam, ali je bilo res tako, kot je prikazano v nadaljevanju.

Galerija – tako bi izgledali stereotipni razgovori za službo pri znanih podjetjih:

Razgovor za službo pri AppluOdpri galerijo

Ljudje, ki jim sestavljanje pohištva Ikea ni šlo najbolje od rok. Ljudje, ki nimajo pojma o sestavljanju pohištva Ikea Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Takšni bi bili videti Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Realno stanje ... Digitalna Potemkinova vas – ruske ulice popravili kar s Photoshopom Po 22 letih je znova zaužila meso. Zaprisežena vegetarijanka je po 22 letih znova zaužila meso! Njena reakcija? · ·