Stikbox, zaščitni ovitek in selfie palica v enem
V zraku · tehnologija · gadgeti

Stikbox je multipraktični ovitek za pametni telefon in palica za selfi v enem. Njegova inovativna zasnova z vgrajeno palico namreč omogoča, da ga z nekaj pregibi iz klasičnega zaščitenega ovitka spremenite v palico za selfi. Kako je to mogoče? Na zadku ima vgrajen zložljiv mehanizem, ki se podaljša v palico. Ovitek je na voljo na Kickstarterju.

Ovitki za pametne telefone so postali skoraj obvezni del opreme pametnih telefonov, medtem ko so palice za selfi kritikam in zgražanju navkljub zaradi svoje praktičnosti postale pravi globalni fenomen. Stikbox ubije dve muhi na en mah, saj je ovitek in palica za selfi v enem. Na hrbtni strani ovitka je namreč zložena palica, dolga 70 centimetrov, ki se razstavi v delčku sekunde. A v tem primeru ne gre za teleskopsko palico, kot smo je vajeni pri palicah za selfije, ampak posamezne dele aluminija razstavimo kot zložljivo merilo.

PREBERITE ŠE: Pop Stick – nosljiva palica za selfi, ki se zloži kot odsevna zapestnica

Z aluminijem ”oteženi” ovitek Stikbox kljub ekstra funkciji ne doda kaj prida dodatnih gramov pametnemu telefonu kot običajni ovitki, služi pa tudi kot stojalo. Večnamenski Stikbox lahko v eni od sedmih barv za (preračunanih) 17 evrov prednaročite na Kickstarterju.

Stikbox, zaščitni ovitek in selfie palica v enemOdpri galerijo

1000x500 5 najuporabnejših nosljivih tehnoloških izdelkov leta 2015 Tipalo za smučarje Piq PIQ: tipalo za natančno analizo smučanja in bordanja Gest Gest: brezdotično upravljanje računalnika z rokami Grasp_bike-lock_Samson-Berhane_Sarb-Singh_dezeen_1568_3 Grasp – ključavnica za kolo na prstni odtis · ·