1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · dom

Pisalne mize, za katerimi ne sedimo, ampak stojimo, zaradi pozitivnih učinkov na našo presnovo in hrbet hitro postajajo priljubljene. Žal pa niso ravno poceni, vsaj tiste malo boljše ne. Twikit predstavlja novo, revolucionarno mizo, prilagojeno meram vsakega posameznika, a cenovno povsem dostopno. Poimenovali so jo Stan.

Ljudje smo različnih velikosti in velikokrat nam standardizirane dimenzije povzročajo preglavice. Stan je miza, ki vam jo naredijo po meri. In to ne samo po višini, temveč vam prilagodijo tudi barvo in gravuro. ”Hitro in preprosto,” pravijo pri podjetju Twikit. Sestavljajo jo namreč zgolj leseni deli, brez odvečnih vijakov in okovja. Pomembno je tudi poudariti, kako pozitiven učinek na okolje ima takšna proizvodnja po naročilu. Nič zalog, ki velikokrat končajo na deponiji, torej nič več lesa, kot je nujno potrebno.

Izbiramo lahko med 4 različicami, in sicer standardno, zložljivo in kompaktno stoječo mizo ter sedečo mizo. Cene miz se bodo gibale od 50 pa do 120 evrov. Ni slabo, kaj?

PREBERITE ŠE: 12 NAJBOLJŠIH PISALNIH MIZ, OB KATERIH STOJIŠ

Galerija slik: Stoječa pisalna miza Stan

Stoječa pisalna miza StanOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Sanjska garaža za sanjsko vozilo citymagazine-cover IKEA: V Ikeo že to jesen prihaja pametni dom doma narejeni bazeni Trend tega poletja so doma narejeni bazeni Playplay-cover Retro pohištvo PLAYplay – igrivo, barvito, drzno ·