Stol 737
Utrip mesta · dom

Pozabite na pisarniški stol Porsche 911, pohištvena znamka Fallen Furniture je predstavila verjetno najbolj frajerski stol na svetu. Gre za predelan pokrov reaktivnega motorja letala Boeing 737, ki se vrti okoli svoje osi, namesto turboventilatorja pa ponuja sedalo, oblečeno v usnje.

Stol iz reaktivnega motorja letala Boeing 737 je predelava in ne replika pokrova reaktivnega motorja slovitega letala. Predimenzionirani stol je izdelan iz spoliranega aluminija in znotraj oblečen v črno usnje.

PREBERITE ŠE: Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju!

Cena stola iz reaktivnega motorja letala Boeing 737 ni javna, gotovo pa gre v višave kot letalo. A cena je vaša še najmanjša skrb. Bolj naj vas skrbi, kako boste stol znamke Fallen Furniture spravili v stanovanje oz. pisarno (mere: 200 x 200 x 200 cm). Boeing pri načrtovanju pokrova letalskega motorja pač ni upošteval širine vaših vrat.

Stol 737Odpri galerijo
Funkcionalno pohištvo, ki je tudi korito/lonček za rastline Pohištvo v sožitju z naravo – pohištvo kot lončki in korita Lažno okno Coelux Coelux: lažno okno, ki poustvarja naravno svetlobo Hladilniki FAB28 s podpisom Dolce & Gabbana FAB28 – hladilniki s podpisom Dolce & Gabbana Ležišče Smarttress Smarttress – ležišče, ki ve, če vas partner vara ·