Stolžek ali Woodieful Chair
Utrip mesta · dom

Na Kickstarterju ponovno vihrajo slovenske zastave! Tja se je namreč slovenski kos pohištva Stolžek ali The Woodieful Chair, ki omogoča uporabniku neskončne možnosti uporabe in temelji na ideji, da les izraža eleganco narave. Stolžek odlikuje trajnostna funkcionalnost in brezčasen dizajn.

Družino Woodieful sestavljajo mladi oblikovalski navdušenci pod vodstvom treh odločnih žensk(Klavdija Jarc, Urška Valenčak in Eva Psarn).

Stolžek ali The Woodieful Chair je oblikovalski kos pohištva, ki je bil ustvarjen na osnovi prepričanja, da pohištvo ne bi smelo biti omejeno na eno samo funkcijo. Čeprav je bil Stolžek najprej zasnovan kot stol, mu lahko poljubno spreminjamo namembnost. Spremenimo ga lahko v mizo, nočno omarico ali polico.

PREBERITE ŠE: Pohištvo v sožitju z naravo – pohištvo kot lončki in korita

Robustnost osnovne kubusne oblike zmehčajo zaobljeni predeli, reže za vaše najljubše knjige, revije, gramofonske plošče ali karkoli drugega, pa povečajo funkcionalnost in poživijo celoten izdelek. Stolžek je narejen iz kakovostne bukovine, ki je bila izbrana zaradi trajnosti, odpornosti ter toplote in prefinjenosti, ki jo vnaša v prostor.

V fotogaleriji si oglejte Stolžek ali The Woodieful Chair!

Stolžek ali Woodieful ChairOdpri galerijo
Svetilka Surface Tension Milni mehurček namesto žarnice Stol 737 Stol iz reaktivnega motorja letala Boeing 737 Funkcionalno pohištvo, ki je tudi korito/lonček za rastline Pohištvo v sožitju z naravo – pohištvo kot lončki in korita Lažno okno Coelux Coelux: lažno okno, ki poustvarja naravno svetlobo ·