McDonald's - slamica STRAW
V zraku · buzz buzz

Kot verjetno veste, je McDonald’sova slamica nekoliko širša kot običajne, kar ni naključje, saj to prinaša bolj poln okus. Toda ne v primeru novega dvoplastnega čokoladnega mlečnega napitka z meto. Zato je McDonald’s najel inženirje za razvoj slamice, ki bi do brbončic v pravem razmerju dostavila oba okusa hkrati. In nastala je revolucionarna slamica STRAW. A še bolj kot ta, navduši način, s katerim so se lotili predstavitve inovativne slamice, s katero se McDonald’s več kot očitno norčujejo iz Appla.

McDonald’s je predstavil revolucionarno slamico STRAW (kratica za Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal), ki omogoča okušanje dveh ločenih okusov hkrati. V razvoj slamice je McDonald’s ‘prisilil’ njihov novi dvoplastni mlečni napitek Shamrock Shake.

In ker McDonald’s ničesar ne prepušča naključju, so za razvoj najeli inženirje (NK Labs), pri nastanku pa je pomagalo še podjetje JACE Design. Kljukasta slamica je zasnovana tako, da ustvari pravšnjo kombinacijo okusov, v tem primeru mete in čokolade, ki tvorita omenjeni napitek.

PREBERITE ŠE: Zakaj ima Coca-Cola v McDonald’su boljši okus kot kupljena drugje?

McDonald’s bo izdelal zgolj 2000 tovrstnih slamic z luknjicami, ki so že na voljo v izbranih restavracijah McDonald’s.

Čeprav vse skupaj deluje kot potegavščina (vključno s predstavitvenim videom in dogodkom po vzoru Applovega septembrskega gala dogodka), pa slamica ni šala, kar lahko preverite tudi v zgornjem posnetku.

Galerija – McDonald’sova revolucionarna slamica STRAW:

Slamica STRAWOdpri galerijo

V istih oblačilih je posnela selfija v 11 različnih slačilnicah. V istih oblačilih je obiskala 11 slačilnic priznanih modnih trgovin in razlike so očitne Odpiranje avtomobilskih vrat ''po nizozemsko''. Tako se pravilno odpira avtomobilska vrata shutterstock_370032968 Kdaj lahko pred partnerjem prvič spustiš golobčka in kdaj ga lahko predstaviš staršem? Profesionalni preizkuševalec čokolade Sanjska služba: postani poklicni pokuševalec čokolade · · · · ·