Gigi in Kendall
Utrip mesta · moda

Strokovnjaki za modo so izbrali model leta 2015, ki presenetljivo ni ne Gigi Hadid ne Kendall Jenner. Uspešni lepotici, ki polnita modne medije po vsem svetu in imata največ sledilcev na družbenih omrežjih, sta se zdeli kot samoumevni zmagovalki letošnjega tekmovanja, ki ga vsako leto organizira Models.com. Toda slavni manekenki sta morali mesto najboljšega modela leta 2015 odstopiti svoji tekmici, nemški manekenki Anni Ewers.

22-letna manekenka nemškega rodu Anna Ewers je model leta 2015. Tako je, model leta 2015 ni ne Gigi Hadid ne Kendall Jenner, ampak je prestižen naslov letos dobila prelepa blondinka in tako premagala zvezdnici, ki polnita modne revije in imata največ sledilcev na družbenih omrežjih.

Očitno je, da na modne strokovnjake, ki izbirajo model leta, ne vplivajo dejstva, kot sta nastop na modni reviji Victoria’s Secret in glavna vloga v kampanji Balmain x H&M, ampak se skrivnost uspeha skriva drugje.

Modni strokovnjaki, med katerimi so znani dizajnerji, frizerji, vizažisti, stilisti, art direktorji in drugi modni poznavalci, so naslov Model of the Year podelili Anni Ewers. Dolgonogi lepotici na drugem in tretjem mestu sledita Gigi Hadid in Kendall Jenner. Naj omenimo še, da je Gigi prejela naziv model leta po izboru bralcev, vse preostale kategorije pa lahko preverite tukaj.

Če bi znane blagovne znamke izdelovale All Star superge Če bi superge All Star izdelovale znamke, kot je Facebook model Kendall Jenner in Gigi Hadid mladega brezdomca spremenili v seksi model Pajkice Lume Leggings Lume Leggings: pajkice z žepkom za pametni telefon Lapis butik Največja izbira kristalov vseh oblik in velikosti v spletni trgovini LAPIS · ·