Ko ni denarja za osnovne stvari, se je treba znajti.
V zraku · buzz buzz

Za tiste, ki v študentskih časih ne živijo v hotelu Mama, je lahko življenje včasih težko. Nihče jim ne kuha, nihče jim ne lika, denarja je vedo premalo,… Zato se morajo znajti kakor vedo in znajo. Kar pa ni nujno slabo. To, da so brez prebite pare, namreč še ne pomeni, da so za kakorkoli prikrajšani. Ker študent brez ficka je iznajdljiv študent. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči!

Naredi-sam projekti (DIY) nam lahko prihranijo veliko denarja in preproste ter domiselne rešitve kot odgovor na vsakdanje probleme, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju, so popoln primer. Če ste študent, ki se težko prebija skozi mesec in vsak evro obrne dvakrat, bodo te briljantne domislice vredne zlata, pa tudi sicer si jih velja zapomniti, če želite zmanjšati stroške.

PREBERITE ŠE: Moto – domiseln motocikel, ki lahko stoje prevaža kar dva sopotnika

Včasih je treba za rešitev samo razmišljati izven okvirov, ne pa noro brskati po katalogu za najcenejšim izdelkom. Ste kdaj rešili kak problem na tak način kot ti študenti?

Ko ni denarja za osnovne stvari, se je treba znajti.Odpri galerijo
iStock_000019527332_XXXLarge Zakaj bo branje v dvoje izboljšalo naš odnos s partnerjem/partnerko? Facebook statusi v resničnem življenju Preverite, kako bi izpadli Facebook statusi v resničnem življenju Interaktivni koši za smeti Kako Messi in Ronaldo pomagata čistiti ulice Londona PicMonkey Collage Kraljica Elizabeta II. je najdlje vladajoča monarhinja v zgodovini Združenega kraljestva! ·