Študija pojasnjuje, kako naše telo ve, kdo je naša sorodna duša
V zraku · odnosi

Ko je v naše odnose z drugimi ljudmi vpeto tudi naše srce, je najbolj pomembno, da poslušamo svoj notranji občutek. In če spoznate osebo, s katero vam je ‘usojeno’ preživeti vaše življenje, vam bo to telo tudi sporočilo. Kakšne znake vam bo poslalo?

V študiji Love, Actually: The science behind lust, attraction, and companionship so znanstveniki proučevali, kako ljubezen vpliva na človeško telo in kakšne kemijske reakcije se odvijajo, ko nekoga ljubimo.

Znanstveniki so ugotovili, da naj bi se naše telo odzvalo na 10 različnih načinov, ko smo ob sorodni duši. Ste že kakšnega od teh znakov začutili?

Intuicija!

Notranji občutek je resničen in bi ga morali poslušati. Je odličen pokazatelj, ali ste v dobri zvezi, ki ima prihodnost.

Motivirani ste.

Vprašajte se, ali se vzhičeni, ko ste ob partnerju, in pripravljeni na to, da osvojite svet. Ali pa vas zgolj ovira in vam jemlje energijo?

Iskreni ste do sebe.

Ko ste ob osebi, ki vas ljubi in podpira, resnično kažete, kdo v resnici ste. Nikoli se vam ne bo potrebno skrivati in pretvarjati, da ste kdo drug.

Sproščeni ste.

Vsako razmerje zahteva veliko dela in vlaganja. Ko spoznate pravo osebo, pa se bo vse zelo hitro uredilo.

Pogrešate jo/ga.

Ko sta skupaj, uživate v skupnem čas in ob sebi potrebujete ljubljeno osebo. Ko ste brez nje, pa čutite praznino in imate občutek, kot da vam nekaj manjka.

Optimistični ste.

S pravo osebo boste optimistično gledali na prihodnost in boste zaradi tega srečni in vzhičeni. Skupaj bosta planirala številne lepe stvari.

Potne dlani, rdeči obrazi

Ko ste vzhičeni, ker vidite vašo sorodno dušo, boste začutili nekatere stvari, ki so podobne anksioznosti, kot so močnejše bitje srca, rdeči obrazi in potne dlani.

Empatični ste.

Ko nekoga resnično ljubite, čutite z njim povezanost, ki je več kot zgolj fizična. Oba sta povezana na visoki čustveni ravni. Čutite tisto, kar druga oseba čuti.

Spolno ste vznemirjeni.

Spolnost je zelo pomemben vidik vsakega razmerja. Če se vzburite vsakič, ko pomislite na svorodno dušo, to pomeni, da jo vaše telo odobrava.

Ne čutite bolečine.

Če vas karkoli boli, a vas bolečina takoj mine, ko pomislite na sorodno dušo, je to znak, da ljubljena oseba pozitivno vpliva na vas.


Vaš astrološki znak pove veliko o tem, kakšni ste v postelji Vaš astrološki znak pove veliko o tem, kakšni ste v postelji Tipi nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj smatramo kot varanje. Tipi nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj razumemo kot varanje Najboljši čas za začetek novega razmerja je pozimi! Najboljši čas za začetek novega razmerja je pozimi! shutterstock_669633382 Je normalno, da si želiš sobo zase, ko se enkrat preselita v skupni dom? · · ·