A je to sploh realno?! Stvari, ki jih moški na skrivaj počnejo s penisom
V zraku · buzz buzz

“Igrača” v pokončnem stanju je najboljše sredstvo proti dolgčasu. Dragi moški, če nimate kaj za početi, se igrajte s svojim korenjakom, vendar na nekoliko drugačen, bizaren način.

Znova smo zatavali na temačno stran interneta – tokrat nas je pot zapeljala na spletno omrežje Reddit, kjer so moški z vseh koncev sveta odgovarjali, kaj počnejo s svojim “prijateljem”, ko jih nihče ne gleda.

Verjetno se vam v mislih pletejo poredne ideje, kot je samozadovoljevanje, vrhunci, filmi za odrasle … in ste prepričani, da imate filozofijo, imenovano penis, v malem prstu. Razumemo, morda ste svoje znanje na tem področju izpilili, vendar zagotovo niste razmišljali o tem, kaj drugi moški počnejo na skrivaj s svojim prijateljem, ko jim je dolgčas.

Zajemite globoko sapo in se prepustite bizarnim odgovorom uporabnikov Reddita, ki so iskreno zaupali, kako trpinčijo svojega korenjaka v trdnem stanju.

1. “Včasih igram bejzbol z arašidi. Nagnem penis v eno stran, vržem arašid v zrak in ga z njim skušam zadeti.”

2. “Penis prekrijem s platnom, na katerega kasneje narišem oči in usta – videti je kot duh iz hollywoodskih filmov,” pravi uporabnik Jing Fong.

3. “Rad maham z njim tako močno, da se dotika mojih bokov. Včasih z njim tolčem po stvareh ali rušim predmete po hiši. Te stvari me ne vzburjajo, temveč mi je všeč občutek, ko rušim stvari s penisom,” pravi uporabnik eligiblebastard.

4. “V kadi, ko se kopam, se igram z njim, kot da je morski pes, ki skače iz vode in se vanjo triumfalno potopi.”

5. “Rad z njim pritiskam po zaslonih na dotik.”

6. “Včasih si predstavljam, da je moj korenjak menjalnik v tovornjaku. Oponašam zvok motorja in menjam prestave,” pravi uporabnik Peepingt0m.

7. “Najprej položim gate na tla, nato jih poberem s prsti na nogi, jih vržem v zrak in jih lovim s penisom,” pravi uporabnik Beat9.

Od danes nič več ne bo isto: dokazali so, da se moške in solze razlikujejo Od danes nič več ne bo isto: dokazali so, da se moške in ženske solze razlikujejo 354179-admin 5 patoloških težav v odnosu do denarja, zaradi katerih imaš lahko finančne težave 0bcb26645cbc0b4e8f362cdc589dd84c Zdaj ne rabiš nikamor: plačaj mojstra Photoshopa in boš povsod Slovenke z najlepšo: najboljše vaje za "insta" zadnjico Slovenke z najlepšo: top vaje za “insta” zadnjico