subaru-viziv-performance-concept (9)
Utrip mesta · mobilno

Pri Subaruju sicer nič ne govorijo o tem, a vse kaže na to, da bi utegnil biti Subaru Viziv Performance Concept v prihodnje novi Subaru WRX. Na kratko ga lahko opišemo kot visokozmogljivo limuzino, s kopico delov, izdelanih iz karbonskih vlaken. Vse to pa za čim manjšo težo.

Subaru Viziv Performance Concept ima odbijače, blatnike, streho in spojlerje, izdelane iz karbonskih vlaken. Ker je Viziv športni avtomobil, je pričakovano, da zmanjšujejo težo tam, kjer je le to mogoče. Koncept naj bi imel pod pokrovom že dobro poznani Subarujev boxer motor in štirikolesni pogon. Luči so futuristične, v dvobarvnem tonu, z belo in modro barvo. S katerekoli strani pogledate koncept, hitro opazite, da je agresiven, poln odprtin in različnih karbonskih dodatkov. Slik notranjost žal niso razkrili, je pa razvidno iz koncepta, da ne uporablja klasičnih ogledal, temveč kamere. V notranjost bo na sredini armaturne plošče zagotovo velik zaslon na dotik. Kakšne bodo ostale podrobnosti, bomo videli v prihodnje, po vsej verjetnosti šele takrat, ko bo koncept bližje serijski proizvodnji.

PREBERITE ŠE: MAZDA VISION COUPE: MAZDIN NAJNOVEJŠI KONCEPT

Galerija slik: Subaru Viziv Performance Concept

Subaru Viziv Performance ConceptOdpri galerijo

Lexus LS+ Concept Lexus LS+ Concept: tehnološki biser iz prihodnosti Yamaha Niken Yamaha Niken: Yamahin trikolesnik Apollo Intensa Emocione: hiperdirkalnik, ki zagotovo vzbudi čustva. Apollo Intensa Emocione: hiperdirkalnik, ki zagotovo vzbudi čustva Performance Pack Level 2: ko običajni Ford Mustang GT ni dovolj. Performance Pack Level 2: ko običajni Ford Mustang GT ni dovolj · · · ·