Subaru BRZ STI Performance
Utrip mesta · mobilno

Subaru je v New Yorku predstavil pravo športno mačko z 2,0-litrskim 4-cilindrskim turbo motorjem, motorjem, ki ga znamka uporablja tudi pri modelih BRZ Super GT s katerimi dirka na Japonskem. Subaru Tecnica International je z aerodinamičnimi dodatki ponudila vpogled v prihodnost, predvsem pa česa je zmožna ta japonska znamka avtomobilov.

Subaru BRZ STI Performance je debitiral na newyorškem avtosalonu in požel številne poglede. Tako kot dirkaška divizija Subarujevih vozil GT, ima tudi BRZ STI Performance tehnologija in dele (vzmetenje, zavore, ipd) pod katere se podpisuje Subaru Tecnica International (STI). Tudi v notranjosti je zelo športno obarvan in tako v celoti dokaz inženirske dovršenosti, sicer pa del Subarujeve širše strategije ”Prominence 2020”.

PREBERITE ŠE: Subaru levrog – Subaru kmalu po nove evropske kupce

Kaj več podrobnosti ni znanih, a kdo jih sploh rabi, ko pa imamo na voljo tako čudovite fotografije koncepta.

Subaru BRZ STI PerformanceOdpri galerijo
E-fat bike RadRover bo spremenil krajino mestnih koles. Kolo RadRover – električni fat bike iz Indiegoga Påhoj je kombinacija kolesarskega otroškega sedeža in otroškega vozička. Påhoj – kolesarski otroški sedež in otroški voziček v enem McLaren je s svojim najmanjšim modelom 570S Coupé vstopil v razred športnih vozil. McLaren 570S Coupé – McLaren v razred športnih vozil skozi glavna vrata Podmornica Y.Co Yellow Submarine je igračka za bogate. Y.Co Yellow Submarine – podmornica za lastnike superjaht ·