Super Bowl 2016
V zraku · buzz buzz

Super Bowl 2016 je vse bliže. Zgodil se bo 7. februarja 2016, ko se bosta na stadionu Levi v Santa Clari v Kaliforniji (domicil ekipe San Francisco 49ers) pomerili moštvi Caroline Panthers in Denver Broncos. A tako kot sama tekma je na Super Bowlu vsaj tako pomembno tudi spremljevalno dogajanje. Pri tem mislimo na oglase, ki se vrtijo med prekinitvami in so popkulturna kategorija zase. Toda če moramo na zmagovalca čakati do zadnjega sodnikovega žvižga, so vsi oglasi znani že vnaprej. Zato vam že zdaj razkrivamo najboljše oglase, ki se bodo odvrteli med jubilejnim 50. Super Bowlom.

Letos bo že jubilejni 50. Super Bowl. Gre za eno največjih prireditev na svetu, ki je v srčiki športni dogodek, a je že zdavnaj prerasla svoje okvire. Gre za enega najbolj komercialno obarvanih dogodkov, na katerem lahko gledalci uživajo ne samo v tekmi, ampak tudi v številnih oglaševalskih presežkih in osupljivih glasbenih nastopih. In tako kot se tekmovalci grebejo za žogo, se za sekunde med prekinitvami tekme grebejo oglaševalci. In to kljub temu, da ena stane celo premoženje (lani je NBC, ki je tekmo prenašal, za 30-sekundni oglas zaračunal 4,5 milijona ameriških dolarjev). A Super Bowl ima neverjetno moč, saj ima oglas v tem terminu doseg 250 vsakodnevnih oglasov.

PREBERITE ŠE: Super Bowl 2015: 10 najboljših Super Bowl oglasov

Kaj pričakovati od nastopa Beyoncé in skupine Coldplay, ki bosta publiko zabavali med polčasom, ostaja skrivnost (himno bo pela Lady Gaga), kaj pričakovati od oglasov, pa si lahko ogledate v nadaljevanju, kjer vam predstavljamo najboljše oglase, ki se bodo odvrteli med tekmo Super Bowl 2016.

Najboljši oglasi med Super Bowlom 2016:

Heinz: Wiener Stamped

T-Mobile – Restricted Bling

Hyundai Elantra- Ryanville

Min – #DefyLabels

Avocados – #AvosInSpace

Bud Light – Bud Light Party is Coming

Shock – Unfiltered Talk with T.J Miller

Budweiser USA: Give A Damn

Panoramske inštalacije Planets: panoramska fotografija malce drugače Alphabet je najvrednejše podjetje na svetu Apple ni več najvrednejše podjetje na svetu! To je … Z orli nad nelegalne drone! Z orli nad drone, ki kršijo pravila Nadležne Facebook objave To so najbolj nadležne objave na Facebooku · · ·