joshua-coleman-KUqlyHNVSQc-unsplash (1)
V zraku · odnosi

Poljub je najbolj intimna, a hkrati luštna stvar, ki jo lahko par počne! Tudi zato upoštevaj te super nasvete – oziorma trike, za najbojši poljub!

Poljub med dvema osebama je vajin mikrokozmos. Tudi zato smo izbrali osnovne preproste nasvete – oziroma trike – ki jih moraš upoštevaiti v kolikor želiš – najboljši možni poljub.

Ne pij preveč – pred poljubljanjem

Alkohol te morda sprosti in pomaga pri morebitni tremi, vendar razmisli, koliko želiš spiti pred poljubljanjem – še posebej, če se bosta s to osebo poljubljala prvič. Alkohol znižuje inhibicijo, ki je v mnogih primerih smiselna, poleg tega lahko v ustih pusti neprijeten priokus.
Študija je pokazala, da majhna količina alkohola pripomore k uživanju pri poljubljanju, vendar so velike količine lahko za poljub usodne.

Šminka je dobrodošla in je lahko del izkušnje

Nekatere predstavnice ženskega spola menijo, da se morajo v zameno za poljubljanje odreči močnim šminkam – jasno je, da je preferenc toliko, kot je ljudi na zemlji, vendar je ta študija pokazala, da se mnogi moški radi poljubljajo z ženskami, ki nosijo šminko.

Ne nagni glavo na levo

Približno ena tretjina parov nagne glavo na desno, ko se poljubljajo. Če se ne želita zaleteti z nosom, je nagib na desno stran varnejša možnost.

Pazi na zadah in ustno higieno

Kar pravi zdrava pamet, so potrdile tudi študije – slab zadah je prvovrstni ubijalec dobrega poljubljanja.

Ne imej preveč zaprtih ust

Ta študija je pokazala, zakaj imajo mnogi moški raje francosko poljubljanje –, vendar seveda ne pomeni, da se moraš poljubljati na način, ki ti ne odgovarja. Poljubljanje je zato, da se zabavaš.

Ni se treba poljubljati, če ti ne paše

Če si pod velikim stresom in te poljubljanje ne vleče, se ti ni treba poljubljati. To velja tudi v primeru, ko sta že na petem zmenku in fant (ali dekle) to od tebe pričakuje. Poljubljanje je stvar osebne odločitve!


szabo-viktor-HZ-89cDSb8M-unsplash S tem se začnejo vsa uspešna razmerja: 5 stvari, ki jih ljudje v najbolj ljubečih zvezah obvladajo bolje kot vsi drugi! pietra-schwarzler-7mHok7GpSe4-unsplash Kam te bo moški najprej pogledal, če ga zanimaš in privlačiš? sorin-sirbu-lPpfSOPtbSI-unsplash Teh 6 vprašanj partnerju zastavi že danes: kako odkriješ, ali je pravi? lubov-birina-qCQgUD063fE-unsplash Dokazano: ženske najbolj privlačijo točno takšni moški! · ·