Garaža Supercar Capsule
V zraku · dizajn · Utrip mesta · mobilno

Bolje rečeno, ko vaš avto postane eksponat. Škoda ga je skrivati v garaži, če ga lahko občudujemo tudi takrat, kadar smo doma.

Umetniško delo je namenjeno temu, da ga občudujemo. Tudi avtomobil je sam po sebi umetnina. Nekdo si je moral vzeli veliko časa, da je izoblikoval njegove popolne linije, zato je škoda, če moramo takšen avto skrivati v garaži. Naj bo moderen športni avto, superavto ali pa starodobnik, zasluži si, da ga občudujemo. Ekipa štirih Italijanov iz Supercar Capsule se je lotila izdelave posebnih garaž po naročilu, ki bodo z uporabo različnih luksuznih materialov in osvetlitve poudarile vse pozitivne lastnosti vašega avtomobila.

Nobena garaža ni enaka, saj ekipa upošteva želje naročnika. Ta se mora odločiti tudi med štirimi različnimi garažami: “villa extension“, “box refurbished“, “detached box“in “mechanized tower“. Prva pomeni gradnjo nove garaže, ki je povezana s hišo, druga obnovo obstoječe garaže, tretja gradnjo nove garaže, ki je ločena od hiše, zadnja možnost pa je večnadstropna ločena garaža, v kateri lahko razkazujete več kot samo en avto. Precej kul, kajne?

Galerija: Supercar Capsule

Garaža Supercar CapsuleOdpri galerijo
Philippe Starck SPHERE Philippe Starck SPHERE: nova kolekcija očal za pomlad 2020 z revolucionarno zasnovo ui 20 izumov, ki se zdijo povsem neuporabni, a si na skrivaj želimo, da bi jih lahko imeli ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-03-04T144240.940 Ta preluknjana vstopnica za kino omogoča, da najdeš svoj sedež s pomočjo svetlobe s filmskega platna QUITTR-PHOTO-6 Quittr: cigaretnica, ki vas nauči prenehati kaditi ·