Superge Lego z napravo za zavezovanje čevljev
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Vse odkar so se leta 1989 v filmu Nazaj v prihodnost 2 pojavile ‘samozavezljive’ superge Nike Mag, je človeštvo sanjalo o dnevu, ko bo fikcija postala resničnost. To se je zgodilo leta 2016, ko smo jih vendarle dočakali. A do njih se je lahko zaradi omejene zaloge do zdaj dokopala le peščica, pa še tista je morala globoko seči v žep. Kot pa boste spoznali v nadaljevanju, lahko ‘samozavezljive’ superge izdelate tudi sami. Vse, kar potrebujete, so klasične superge in kocke Lego.

Je kaj, česar se iz kock Lego ne da sestaviti? Če niste imeli te sreče, da bi se dokopali do 680 evrov vrednih ‘samozavezljivih’ superg Nike Mag, vam ponujamo alternativo – doma izdelano napravo za zavezovanje čevljev.

Pri izdelavi vam na pomoč priskočijo kar kocke Lego. Da je napravo mogoče izdelati, nam je dokazal industrijski oblikovalec Vimal Patel, ki je skupaj zlepil kopico kock in motorček ter napravico pričvrstil na klasične superge in vse skupaj še predstavil.

PREBERITE ŠE: Lego burger – burger s kruhkom v obliki kocke Lego

V čem je smisel? Verjetno čisto pravega smisla ni, a ljudje smo pač radi ‘komot’.

Superge z domačo Lego napravo za zavezovanje:

Lego naprava za zavezovanjeOdpri galerijo

H&M H&M Conscious Exclusive: oblačila iz recikliranih naplavljenih odpadkov Nakit Mondschatz Vesoljski nakit Mondschatz: pomanjšana Luna okoli vratu in prsta MBFWLJ NATASA PERSUH foto Jani Ugrin Mercedes-Benz Fashion Week 2017: mednarodni teden mode prihaja 4. aprila Spodnjice, ki zažarijo v temi Glow-in-the-dark Solar System Glow-in-the-Dark Solar System: seksi spodnje perilo, ki se sveti v temi · · · · · · · ·