Cindy Crawford je zrušila mit, da naj bi bile manekenke pri manj pametnih. Crawfordova je bila maturantka z najboljšim uspehom in je diplomirala iz kemijske tehnologije na univerzi Northwestern.
V zraku · buzz buzz

Kako so bili najbolj priljubljeni supermodeli, kot so Cara Delevingne, Gisele Bündchen, Cindy Crawford in druge lepotice, videti nekoč? Oglejte si galerijo.

Supermodeli na družbenih omrežjih radi pokažejo svoj videz iz otroških in najstniških let, ko se je marsikateri izmed njih že podal pred fotoaparate in na modne steze. Danes najbolje plačana supermanekenka, Gisele Bündchen, ki vsako leto zasluži več kot 30 milijonov dolarjev, se je na to pot podala že pri rosnih 14 letih.

Pot na vrh za supermodele ni bila enostavna

A vzpon proti vrhu za supermanekenke nikakor ni bil enostaven. Tyro Banks, prvo temnopolto manekenko, ki je krasila naslovnico revije Sports Illustrated, so pri 17, ko je začenjala svojo modno kariero, zavrnile številne modne agencije. “Imel sem že temnopolto manekenko in nočem še ene,” ji je dejal eden izmed agentov. Ena izmed agencij je njen videz celo ocenila kot preveč “etničen”. Kar je ni zaustavilo, da ne bi postala ena izmed najuspešnejših in prepoznavnih supermanekenk in televizijskih osebnosti.

Preberite še: Kako je dojenček z naslovnice Nirvaninega albuma Nevermind videti 25 let kasneje

Zdaj pa skočite v časovni stroj in si v galeriji oglejte, kako so bile supermanekenke videti kot otroci in najstnice.

Galerija: Supermodeli nekoč in danes

 

Candice SwanepoelOdpri galerijo

Labyrinth Ljubljana Labyrinth Ljubljana: temačen labirint, ki preizkuša meje našega poguma in iznajdljivosti Transavia Boeing B 737-800 Transavia – nov nizkocenovnik na brniškem letališču The Voyager Golden Record: 40th Anniversary Edition Voyager – zlata plošča, ki vesoljce poučuje o naši civilizaciji, je lahko vaša Jesen je idealen čas za potovanje. 7 razlogov, zakaj je jesen najboljši čas za potovanje · ·