Tablica Superscreen
V zraku · tehnologija · gadgeti

Tablica Superscreen je eden od najuspešnejših projektov na platformi za množično financiranje Kickstarter v letu 2017. Ni težko ugotoviti, zakaj. Gre za tablico brez operacijskega sistema Android in iOS, ki je podaljšek vašega pametnega telefona in prikazuje vse, kar prikazuje zaslon pametnega telefona.

Tablični računalnik Superscreen, ki ga je iznašel tehnološki navdušenec Brent Morgan, je ‘povečava’ za zaslon vašega pametnega telefona. Kako je lahko tablica, na kateri ne delujeta operacijska sistema iOS in Android, takšna uspešnica, ko pa prodaja tabličnih računalnikov upada?

Ker Superscreen ni klasična tablica, ampak zunanji zaslon za pametni telefon. Ponuja prednosti tablice, za delovanje pa uporablja zmogljivosti telefona. Kot njegova podaljšana roka prikazuje vse, kar vidimo na zaslonu pametnega telefona. To počne brezžično. Dovolj je namenska aplikacija, ki ju poveže na razdalji do 30 metrov. Združljiva je praktično z vsemi telefoni na trgu, po besedah izdelovalca to pomeni s 97 odstotki.

PREBERITE ŠE: Sony DPT-RP1: pisanje po digitalnem papirju še nikoli ni bilo tako pristno

Krasi jo 9,52-palčni HD-zaslon ločljivosti 2560 x 1600 slikovnih točk, poganja pa štirijedrni procesor neznanega izdelovalca (bije pri 2 GHz). Ima 4 GB delovnega spomina in 16 GB prostora za shranjevanje podatkov. Tu sta tudi 5 MP in 2 MP kameri, ki omogočata deljenje fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti, priključek USB-C, 3,5-milimetrski priključek za slušalke, za avtonomijo pa skrbi baterija z zmogljivostjo 6000 mAh. Na platformi za množično financiranje Kickstarter jo dobite že za 110 evrov.

Galerija – tablica Superscreen:

Tablica SuperscreenOdpri galerijo
Tamagoči (2017) Vrnil se je Tamagoči, legendarni digitalni hišni ljubljenček UV-kamera Nurugo SmartUV Nurugo SmartUV: UV-kamera za telefon, ki razkriva, koliko so sončni žarki poškodovali našo kožo Upright Go Upright Go – poslovite se od sključene drže C-Safe C-Safe: da ne boste nikoli več izgubili svojega telefona · · ·