BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

O sodelovanju modnih gigantov se je govorilo že več let, končno pa smo lahko priča modni kolekciji Supreme x Louis Vuitton, ki jo je slednji predstavil na januarski modni reviji v Parizu, na prodaj pa bo junija letos.

O sodelovanju med znamko ulične mode Supreme in hišo visoke mode Louis Vuitton se je govorilo že dlje časa, končno pa so besede postale tudi dejanja. Najbolj pričakovano in opevano kolekcijo Louisa Vuittona za jesen in zimo 2017 so januarja letos predstavili na moški modni reviji v Parizu, po modni pisti pa so se tako sprehodili modeli z majicami in jaknami, čevlji, torbicami, nahrbtniki in modnimi dodatki z logotipom znamke Supreme.

PREBERITE ŠE: Pevec The Weeknd je za H&M izbral ikonične moške kose za pomlad 2017

Kolekcija bo javnosti na voljo 17. julija letos v trgovinah Louis Vuitton, govori pa se tudi, da bodo za to priložnost nastale samostojne pop-up trgovine. Cene bodo seveda znamki primerne, in ker gre za sodelovanje s hišo visoke mode, lahko pričakujemo, da bodo še kako zasoljene.

Galerija – modno sodelovanje: Supreme x Louis Vuitton

Modno sodelovanje Supreme x Louis Vuitton Odpri galerijo

BeFunky Collage Pevec The Weeknd je za H&M izbral ikonične moške kose za pomlad 2017 ZIMSKI TEK Najboljše superge za zimski tek MOŠKI MODNI TRENDI 2017 Moški modni trendi 2017: top 7 modnih trendov moške frizure 2017 Moške pričeske 2017: 5 top trendov · · · ·