Kocke hrane
Utrip mesta · kulinarika

Si predstavljate, da bi bila vsa hrana enake oblike? Nizozemska umetnika Lernert in Sander nam ponujata odličen primer za boljšo predstavo, saj sta raznoliko surovo hrano razrezala v 98 popolnih kock.

Nizozemska umetnika Lernert in Sander sta se lotila novega projekta in hrano razrezala v 98 popolnih kock.

S popolnimi kockami velikosti 2.5 x 2.5 x 2.5 centimetrov, izrezanih iz surovega sadja, zelenjave, mesa in rib, sta pričarala mučno predstavo za vse lačne perfeksioniste tam zunaj.

Umetnika, ki se že dalj časa ukvarjata z raznovrstnimi eksperimenti, poveznimi s hrano, so opazili tudi pri nizozemskem časopisu Volkskrant in ju predstavili širši javnosti – tudi nam.

Umetnika sodelujeta že od leta 2007, ko sta se lotila svojega prvega projekta, pri katerem sta preučevala na koliko različnih načinov lahko stopimo čokoladnega zajčka. Zanimiv video, v katerem ob prijetni glasbeni podlagi “trpinčita” čokoladnega zajčka, si lahko ogledamo tukaj.

Priprava turške kave v vročem pesku Kuhanje turške kave v vročem pesku Foodograpfy Foodography – poslastica za gurmane in obsedence s fotografiranjem hrane 4613889440 5 sestavin za najboljše poletne smoothije cover-bubble-tea Kaj je Bubble Tea? ·