1541500684103710
V zraku · buzz buzz

Prebirate to na pametnemu telefonu? Ste na javnem prostoru ali v družbi? Morda doma z družino? Velika verjetnost je, da ste v eni od teh situacij. Fotograf Eric Pickersgill se je osredotočil na našo obsedenost s pametnimi telefoni in s fotografij odstranil pametne telefone, da je pokazal kako zasvojeni smo z njimi. Brez njih izgledamo prav smešno, se ti ne zdi?

Pametni telefoni nas stalno spremljajo in ”zahtevajo” našo pozornost. Naša obsedenost z njimi je že zdavnaj prestopila Rubikon, saj često naletimo na situacije, ko smo v družbi prijateljev, sodelavcev ali družino zatopljeni v zaslon in en za drugega duhovi. Fotograf Eric Pickersgill je ujel takšne trenutke in s fotografij odstranil pametne telefone, s čimer pa ne obsoja, le opozarja na našo obsedenost z njimi.

Galerija: To je dokaz, kako smo ljudje obsedeni s telefoni!

To je dokaz, kako smo ljudje obsedeni s telefoni!Odpri galerijo
emily-goodhart-559565-unsplash Zanimiva dejstva o sanjah shutterstock_282080363 13. oktober: danes je dan brez modrca lairbrothers1 Šest bratov pozdravi prvo sestrico – najbolj čudovit video leta! Odvisnost od pametnih telefonov Tehnološko razstrupljanje: 7-dnevni načrt za odvajanje od pametnega telefona ·