Švedinja strah pred letenjem premagala tako, da je postala pilotka.
V zraku · buzz buzz

Življenjski citat, ki pravi, da nikoli ni prepozno, da bi dosegli svoje sanje, ni kliše, ampak za nekatere pogumne ljudi kar resničnost.

Slediti svojim sanjam je dolga pot, ki zahteva požrtvovalnost, predanost in močno voljo, a 33-letni Švedinji Sari Johansson niti največji strah ni predstavljal ovire. S svojo najhujšo nočno moro, strahom pred letenjem, se je namreč soočila tako, da je postala pilotka.

Preden je začela delati kot pilotka Boeinga, je delala kot frizerka. Kot otrok se je bala letenja, danes pa ji je upravljanje 60-tonskega letala v užitek.

Usposabljanje in izzivi letov niso bili edina ovira na njeni poti, saj se je soočala s težavami tudi zaradi spola, a je kljub temu  vse neprijetnosti premagala. Zdaj objavlja fotografije na Instagramu in deli s svetom svoje pustolovščine.

Bi si upali upravljati tako veliko letalo?

facebook-emoji-set-emojipedia Facebook razkriva, kateri so najbolj priljubljeni emojiji na Messengerju to leto f569cb5e4a6c30b5dc6b4d62ed5d8ac3 Simpatičen napihljivi samorog bo letos poskrbel za ohladitev ob bazenu shutterstock_1015168078 Stvari, ki se jih moraš zavedati, če želiš postati slavni nogometaš, igralec ali model shutterstock_382382806 Srhljiva dejstva o ‘dating’ aplikacijah, o katerih vam nihče ni nič povedal · · · · ·