Bukowski-site-40 copy
V zraku · buzz buzz

Charles Bukowski je eden od najbolj znanih pisateljev prejšnjega stoletja, njegovi citati pa so širem sveta eni od bolj uporabljenih! Zakaj, boste ugotovili v nadaljevanju.

Bukowski je daleč od tega, da bi lahko bil s svojim načinom življenja guru za samopomoč, kljub temu pa so lahko nekateri njegovi nasveti zelo koristni!

1. “Prepogosto smo preobremenjeni z odločitvami, kaj početi z življenjem ali kaj je tisto, s čimer se bo strinjala naša družina. Pozabite na to, kaj mislijo drugi. Poiščite tisto, kar imate radi, in to delajte do svoje smrti!”

2. “Ne bodite strogi do sebe. Od življenja dobite tisto, kar mu dajete, in včasih je vse, kar je potrebno, le boljša perspektiva.”

3. “Ne pozabite, da morate vsaj enkrat znoreti. Življenje je prekratko, da bi bili vedno normalni. Spustite si torej lase in si dovolite, da znorite.”

4. “Svobodna duša je redkost, a vseeno jo začutiš, ker se v njeni bližini počutiš dobro, zelo dobro.”

5. “Svet pričneš reševati z reševanjem enega človeka naenkrat; vse ostalo je le veličasten romanticizem ali politika.”

6. “Ne morem vam povedati, kolikokrat sem se tako slabo počutil, in preživel.”

7. “Nikoli ni prepozno, da rešite svojo dušo.”

8.Edino, kar je pomembno je, kako dobro se lahko sprehodite skozi ogenj.”

9. “Ne pozabite … vsi bomo umrli.”

10. “Na Zemlji smo, da se smejimo nadlogam življenja in živimo svoje življenje tako dobro, da bo smrt strah, da nas mora vzeti.”

shutterstock_1054675382 Najbolj nore teorije zarote, ki jim ljudje verjamejo! erik-brolin-5MrToTIpGHY-unsplash Na koncu dneva lahko računaš le nase! kate-m-sjIOiFewkBA-unsplash Če še vedno nisi prepričan, da se vse zgodi z razlogom, si preberi tole! muzeji Po tem ne boš spal: muzeji so pripravili izziv, kjer delijo najgrozljivejše predmete iz svojih zbirk