SwatchMate Cube
V zraku · tehnologija

Avstralsko start-up podjetje SwatchMate je razvilo čarobno kocko, ki s preprostim klikom na gumb zazna in ohrani katerikoli barvni vzorec.

Barve nas kot tihi navdihi obkrožajo na vsakem koraku. Tako si nemalokrat zaželimo, da bi kakšno, ki nas je zares očarala, lahko ohranili in uporabili za nadaljne stvaritve. Sedaj to omogoča The Cube, prenosna kockasta naprava, ki si prek Bluetooth tehnologije zapomni saturacijske podatke katerekoli površine in jih brezžično prenese na vaš pametni telefon ali neposredno na računalnik v program Adobe Photoshop. Skrivnost zaznavanja barve se  namreč skriva v notranjosti, kroglici s svetlobnim virom in barvnim senzorjem. Majhna, lična in enostavna za uporabo bo tako odličen pripomoček za oblikovalce, umetnike in vse ostale z iskrivo kreativnostjo.

SwatchMate Cube Odpri galerijo

Po prejetju številnih univerzitetnih nagrad so se mladi inovatorji resneje lotili proizvodnje in razvoja sedanjega prototipa. Če so vas navdušili, jih lahko podprete na strani Kickstarter ali svoje pred-naročilo oddate na swatchmate.com.

Untitled-1 Tehnološka darila za moške Snapchat Snapchat zavril ponudbo v vrednosti 3 milijarde dolarjev BLACKBERRY PORSHE DESIGN Pregrešno drag mobilnik Blackberry Porsche Design hi-call-couple-in-use Hi-Call – rokavice z bluetooth tehnologijo · · ·