Burger Nutella - McDonald's
Utrip mesta · kulinarika

Ljubitelji Nutelle, pozor! McDonald’s je na svoj meni dodal Nutellin burger imenovan Sweety con Nutella. Videti je kot običajni burger, s to razliko, da namesto mesa vsebuje debelo plast namaza Nutella. Trenutno ga lahko naročite le v domovini Nutelle, Italiji. Za burger, polnjen z Nutello, se boste tako morali zapeljati do naših zahodnih sosedov.

Italijanski McDonald’s je v ponudbo sladic kavarne McCafé (ta je ločena od restavracij McDonald’s), kjer imajo že tako široka ponudbo slaščic in napitkov, dodal še Nutellin burger imenovan Sweety con Nutella.

PREBERITE ŠE: Kopel v več kot pol tone Nutelle!

Brez skrbi, burger Sweety con Nutella ne vsebuje mesa, saj sodi med posladke. Med mehki lesketajoči se bombici je tako ujet zgolj Nutellin namaz. Trenutno je na voljo le v Italiji, želimo pa si ga tudi drugod. Burger vsebuje 256 kalorij in 3,5 grama sladkorja na porcijo. Strežejo ga v embalaži, podobni tisti za slavni hamburger Big Mac.


Librottiglia - knjiga na steklenici vina Librottiglia: knjiga namesto etikete – kratke zgodbe na steklenici vina Čokolada  Choconips Choconips: čokolada v obliki bradavičk Jose Gourmet sardine 4 Sardine Jose Gourmet – tako kreativne embalaže za sardine še niste videli Kruh po islandsko Kruh po islandsko – namesto pečice, vroč pesek in brbotajoče blato · · ·