Slovenski ročno izdelani božični okraski T fairytale
Utrip mesta · dom

Letošnji božič je lahko zares edinstven. T fairytale so očarljive kroglice za božično drevo, ki v sebi nosijo ročno izdelano vilo z angelskimi krilci. Ta je skupaj s posvetilom idealna dopolnitev božičnega drevesca ali pa edinstveno darilo za naše najbližje.

Okraševanje božičnega drevesa je tradicija, ki povezuje in zbližuje. Še posebej se ga razveselijo naši najmlajši, saj lahko takrat na božično drevesce obešajo okraske, piškote in čokoladice. Letos jih razveselimo z edinstveno božično kroglico s sporočilom. V njej se skriva ročno izdelana vila z angelskimi krilci, s seboj pa prinaša sporočilo v obliki pozitivnega citata.

PREBERITE ŠE: 10 alternativnih božičnih dreves: predlogi DIY

Pod znamko T fairytale deluje mlada umetnica Teja Ucman. “Ustvarjaj s srcem in nastalo bo nekaj velikega,” je Tejina vizija pri ustvarjanju edinstvenih dodatkov za dom. Z njimi želi pomagati pri ustvarjanju najmočnejših osebnih povezav med ljudmi. “Živimo v času, ko premalo časa posvetimo svojim najbližjim. Najlepše je videti starše, ki poklonijo kroglico T fairytale svojim otrokom in želijo, da jih kroglica spremlja vse življenje,” z nasmehom na obrazu pove Teja.
Božične kroglice T fairytale so lahko tudi idealno darilo za naše najbližje.

Galerija – T fairytale: slovenski božični okraski s sporočilom

Slovenski ročno izdelani božični okraski T fairytale Odpri galerijo

Hipsterske jaslice Hipsterske jaslice – če bi se Jezus rodil leta 2016 Žepni grelnik Panasonic Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam tla iz bakrenih kovancev Tonya Tooners 11 Zlepila je 13 tisoč penijev in ustvarila izjemna tla – oglejte si rezultat Alternativna božična drevesa 10 alternativnih božičnih dreves: predlogi DIY · · · · · ·