T-Roc Cabriolet
Utrip mesta · mobilno

Ko smo že mislili, da so proizvajalci avtomobilov zasedli prav vse niše – Volkswagen preseneti s prvim križancem z odprto streho v kompaktnem razredu, ki združuje odlike klasičnega SUVa z edinstvenim cabrio oblikovanjem in občutki v vožnji. Bravo – Volkswagen!

Ko se že zazdi, da je svet avtomobilizma malček dolgočasen nas izdelek kot je T-Roc Cabriolet opozori, da proizvajalci še vedno znajo prijetno presenetiti. Ker je trg kompaktnih križancev komercialno izjemno zanimiv, se je poteza o snovanju cabrio modela in s tem zapolnjevanje niše zdi popolnoma logični korak. Šarmantni in hkrati trendovski dizajn novega T-Roc Cabriolet vzbuja pozitivne emocije. Tipična platnena zložljiva streha se odpre v 9 sekundah – tudi med vožnjo pri hitrosti do 30 km/h, kar je več kot odlično. V skladu s tradicijo Hrošča in Golf Cabrioleta ima T-Roc Cabriolet klasično platneno streho.

Križanec z odprto streho se bo uradno predstavil na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji od 12. do 22. septembra 2019. Na trg in tudi našim trgovcem bo prišel spomladi 2020.

Galerija slik: T-Roc Cabriolet

T-Roc CabrioletOdpri galerijo

Rezvani Tank Rezvani Tank: najmočnejši serijski SUV na svetu Porsche Cayenne E-Hybrid Porsche Cayenne E-Hybrid: najmočnejši Porsche-ji bodo od sedaj priključni hibridi Citroën Jumper Biker Solution Multi Citroën Jumper Biker Solution Multi: avtodom za motoriste in adrenalince Lotus Evora GT Lotus Evora GT: 303 km/h – mala malca ·