atikh-bana-113633-unsplash
V zraku · buzz buzz

V današnji družbi se zlahka počutimo negotove. Vedno znova nas ‘napadajo’ z idejami o popolnem telesu, uspehu, o pravih letih za poroko itd. Nemogočih standardov res ni mogoče prešteti na prste obeh rok. Čeprav imamo vsi trenutke, ko se počutimo negotove, so nekateri med nami preprosto boljši v kljubovanju ‘raku’ sodobne družbe. In to so astrološka znamenja, ki ne poznajo negotovosti.

No, morda je res preveč posplošeno, če trdimo, da se res nikoli ne znajdejo v negotovih situacijah. Niso superljudje. Je pa res, da so ta znamenja polna samozavesti. Tudi v najslabših trenutkih prepoznajo svojo moč. Ko gre kaj narobe, jih to samo motivira, da delajo bolje in tako popravijo nastalo škodo. Ta znamenja živijo v prepričanju, da je najslajše maščevanje njihov osebni uspeh. Kar jih ne ubije, jih naredi močnejše.

Lev: poklonimo se njegovi veličini

Če ste imeli priložnost preživeti nekaj časa ob levu, potem veste, da jim samozavesti ne manjka. Prevzeti so z lastnim bistvom in vsak dan znova se zaljubijo sami vase. In ta ljubezen je resnična. Namesto da bi se izognili pozornosti, se spustijo v samo središče in svetu pokažejo, iz kakšnega testa so narejeni. Prav tako jih ni strah kritike. Razumejo jo in se iz tega kaj naučijo.

Strelec: vseeno jim je, kaj si drugi mislijo

Strelec je na misiji, da doživi prav vsako stvar, ki jo ponuja življenje. Želi potovati po svetu, srečati zanimive ljudi in imeti divje ter spontane noči, ki si jih bo zapomnil za vedno. Nimajo časa, da bi jih dvom držal nazaj pri njihovih neverjetnih pustolovščinah. Res je, da lahko njihova neustavljiva narava pritegne nekaj sovražnikov, ki prezirajo njihov pogum, a strelec nikoli ne dovoli, da bi ga govorice prizadele. Ve, kdo je in česa je sposoben.

Oven: premaga vse

Če ste izzvali ovna na dvoboj, potem se pripravite, da boste pogoreli na celi črti. To znamenje se napaja s tekmovalnostjo, največji tekmec pa je sam sebi. Vedno znova izboljšuje svoje veščine, širi svoje znanje in se pripravlja na vse mogoče scenarije. Njihova energija je neomejena, ponos pa neskončen. Če bi ovni dopustili, da se jih dotakne vsaka neumna stvar, potem v svoji naravi nikoli ne bili tako siloviti.

57218119_465974274145915_2385760501317514718_n 11 deklet, ki s svojo čarobno lepoto privlači pozornost Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama v 24 urah Ne boste verjeli, da je med temi fotografijami minilo samo 24 ur 26938621338_3ec0bcbe5b_ka Imamo nov ‘severni sij’, ki se pojavlja bližje nam ·