drew-tilk-rQ5dDFQS3r8-unsplash
V zraku · astrologija

Polna luna vpliva na vsakogar od nas, predvsem na čustva, to je čisto normalno, je del naravnega procesa. Luna poleg dvigovanja in spuščanja morij in oceanov povzroča tudi plimovanje v našem telesu. Okrepi čustva, moti naše razmišljanje in nas naredi napete, razdražljive. Lahko pa nam daje tudi moč, magičnost, navdušenje in nas napolni z energijo. Učinek polne lune je pri nekaterih astroloških znakih močnejši; poglejmo, pri katerih.

Tu so 4 astrološki znaki, ki najverjetneje občutijo močne vplive polne lune.

STRELEC

Znan je kot za lunine vplive najdovzetnejši izmed vseh znakov. Med polno luno postane čustven, jokav, nepotrpežljiv, neučakan. Ko učinek polne lune mine, je spet osredotočen na svoja čustva.

TEHTNICA

Potreben je le majhen kozmični pritisk in tehtnice lahko hitro preidejo v čustveno neskladje in neravnovesje. Ljudje, ki so rojeni v tem znaku, so običajno stabilni ljudje, dokler se ne dvigne polna luna. Tedaj postanejo zelo čustveni. Presenetili vas bodo s poplavo solz, norimi idejami in kančkom sovraštva, predvsem do samih sebe.

KOZOROG

Med polno luno je zmeden, ne ve, kaj naj stori s seboj, kam naj gre. Luna v njem vzbudi frustracije, na srečo pa ga te ponesejo v ustvarjalnost. Kozorog med polno luno najpogosteje ustvarja, piše, slika.

OVEN

V ovnu se med polno luno sproži cel plaz čustev. Njegova največja preganjavica je seksualna paranoja. Če še niste spoznali ljubosumja, ga boste občutili, ko srečate nevrotičnega ovna ob polni luni. Želeli si boste zbežati, se skriti na luno, saj njegova ljubosumnost nima meja.

Resnica je, da nas vse malce “nosi luna”, a nekatera znamenja tega ne prenesejo čisto mirno. ;)


ali-pazani-SS_xYa-hNB8-unsplash Zakaj je vodnarke najlepše ljubiti: preprosto moraš jih imeti rad! shutterstock_764471797 Čutijo preveč: to je 6 najbolj empatičnih znakov v horoskopu sule-makaroglu-fJWuoQo3WwE-unsplash Vse vas prelisičijo: 6 izjemno bistrih astroloških znamenj avi-richards-RQipmN_RVao-unsplash Vedno zmagovalec, nikoli poraženec: ta horoskopski znak uresniči vse, kar si začrta! · · · ·